Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Emre Ersoy EMREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE YETİŞ MODUM KAVGA ÇIKTI ÜYELER ARASINDA KÜFÜRLEŞME VAR @Emre Ersoy
1625646492218.webp

Gecende bir arkadas soylemisti, sanirim 39 milyon TL ve uzeri olan anlasmalar KAP'a bildirilmeliymis. Diger anlasmalar Arda ve Emre Akbaba'da oldugu gibi oyle resmi siteden paylasiliyor zaten.

Onlar asosyal, yaşı küçük işsizler muhtemelen. Ciddiye almamak lazım.
bazılarının yaşlarını görüyorum hiç küçük değil...gerçekten taraftar profili çok değişti..eleştiri hep olmalı o noktada değilim ben..eleştiri kültürünün ne olduğunu bilmeyen bir kitle var sıkıntı bu..hakareti iftirayı eleştiri sanıyorlar..ya da bilinçli şekilde yapıyorlar..özellikle bazıları trollük yapıyor sanki ortamı germek adına..

Terim geçen sene 12 milyon lira aldı bildiğim kadarıyla ama şeffaf olduğu iddia edilen eski yönetim duyurmadığı için kesin mi bir şey diyemiyorum.

Onu da geçtim Terim'in sözleşmesine 32 milyon lira yazdığını iddia ediyor sanırım Nevzat, bunu belgelerse sevineceğim zira D'avila'ya 10 milyon euro ödeme var dediğinde yalan olduğunu iddia edenler bugün Terim için 3 milyon euro dediğinde kesin doğrudur diyor, bu da zaten taraftarın içindeki kokuşmuşluğun göstergesi.

Ha şu var, 20 milyon lira net maaş alabilmesi için brüt 28 milyon lira civarı ödememiz gerekecek bu da eski yönetimin 2+3 yıllık sözleşme yapıp sonra da şov uğruna opsiyonu devreye sokmamasıyla ilişkili zira sözleşmede zaten tek taraflı tazminatsız fesih maddesi varken, yok yere yeni vergi düzenlemesinden dolayı 3-5 milyon lira arası fazla ödenecek.
Peki o opsiyon ile ilgili belirli bir tarih yoktu kapta. Yeni yönetim eski yönetimin +3'lük opisyonunu devreye soktuk diyemez mi? Belki de Terim'İn hala açıklanmama sebebi bu olabilir bu durum araştırılıyor olabilir.

Bu arada bu KAP'a açıklama yapmama olayı çok canımı sıkıyor. Kimden neyi saklıyorsunuz olm? Taraftar verdiği paranın nereye ne kadar harcanmış bilmeli.
Ben bu yönetimi desteklemiyorum kardeşim. Bu hiçbir şeyi değiştirmez tabii, ama maksat safımız belli olsun.

Net rakam belli değil ama şu an için 40 milyon liranın üstünde bedellerin bildirilmesi gerekiyor.

Gecende bir arkadas soylemisti, sanirim 39 milyon TL ve uzeri olan anlasmalar KAP'a bildirilmeliymis.
Dün olan KAP açıklaması ile ilgili detaylı bir flood yazmış. Mobilde olduğum için rakamları tam veremiyorum ama yaklaşık olarak:
bonservis: 41 milyon ₺
Maaş:39 milyon ₺
Sponsorluklar: 45 milyon ₺ altı ise açıklanmayacak. Flood’u aşağıya bıraktım.

Twitterda baya detaylı 1 konu var bu konu hakkinda. Hasan cam renktaş da rakamlari ozetlemisti

5+2m bonservis
3m maaş

Anlasmanin yakin oldugunu yazmislar

Mario Rui for days found an economic agreement with Galatasaray. The Portuguese full-back will receive just under 3 million euros net per season, a small upward adjustment compared to the 2.5 that he currently earns in Naples. With the Azzurri there is an agreement for 5 million plus at least one bonus (probably 2, to satisfy the initial request of 7), the last summit in Istanbul between the intermediary of the operation and the Turkish club was decisive in this sense: the definition is now imminent. And the Neapolitan fans now ask themselves: who will take his place? As mentioned, Spalletti's favorite has always been Emerson Palmieri.

İlla bize geçirecekler bu adamı🤔Ben THY personeliyim,gümrükten parfum getirdim diye pazarlığa 200 TL'den başlayıp parfümü 10 TL'ye veren adam gibi Napoli.

Peki o opsiyon ile ilgili belirli bir tarih yoktu kapta. Yeni yönetim eski yönetimin +3'lük opisyonunu devreye soktuk diyemez mi? Belki de Terim'İn hala açıklanmama sebebi bu olabilir bu durum araştırılıyor olabilir.
Mustafa Cengiz, 1 hazirana kadar bekledim demişti FT için, opsiyonu imzalayıp gönderebilirdi diye ama karakterli adammış, o tarz bir hareket yapmadı dedi yani 31 Mayısmış muhtemelen opsiyonun son tarihi.

Bu arada bu KAP'a açıklama yapmama olayı çok canımı sıkıyor. Kimden neyi saklıyorsunuz olm? Taraftar verdiği paranın nereye ne kadar harcanmış bilmeli.
Ben bu yönetimi desteklemiyorum kardeşim. Bu hiçbir şeyi değiştirmez tabii, ama maksat safımız belli olsun.
bunu genel kurula sunacaklar bugün değil de arıyorum ilk genel kurul ne zaman o zaman öğreniriz. Biraz geç olacak sanırım.
Ama ta bastan yanlısı yaptık.
emre denen geride net maaş 5 milyon TL verildigi ni biliyoruz, omerde aşağı yukarı 1 milyon dolar alacak.
%100 zam olayı sıkıntı, domino tasi gibi birbirini etkileyecektir.
Ardanın çok alacağını düşünmüyorum taraftara hala şirin görünmeye ihtiyacı var yazın emekli de olacak ama akbaba 1.4 milyondan aşağıya almayacagini hissediyorum.

anladığım kadarıyla artık kapa bildirim yapmadan halledeceğiz transferleri..belki de paulinho , gedson, moreno şu an antremandadır?

bunu genel kurula sunacaklar bugün değil de arıyorum ilk genel kurul ne zaman o zaman öğreniriz. Biraz geç olacak sanırım.
Ama ta bastan yanlısı yaptık.
emre denen geride net maaş 5 milyon TL verildigi ni biliyoruz, omerde aşağı yukarı 1 milyon dolar alacak.
%100 zam olayı sıkıntı, domino tasi gibi birbirini etkileyecektir.
Ardanın çok alacağını düşünmüyorum taraftara hala şirin görünmeye ihtiyacı var yazın emekli de olacak ama akbaba 1.4 milyondan aşağıya almayacagini hissediyorum.
Emre Akbaba senelik 8 milyon TL garanti ucret alacak artik. Her yerde boyle servis edildi. Arda da gecen sene 4M TL almisti yine oyle olur. (oyle umuyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt