Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su an takimin tek duran topcusu oldugundan herhal, psv macinda kim kullanacak ki baska duran toplari, gedson da yetismedi

Ne hale düstük yaw

ömer bayramdan nefret ediyorum yemin ederim arda Emre akbaba ve Emre Taşdemiri anlayabilirim bir bahane üretirim şundan dolayı. Kaldı diye ama Ömer bayramın topu defans önünde alıp orta sahaya kadar sürüp rakip oyuncuya teslim etmesini izlemekten sıkıldım

Birazdan BAY ile her konuda anlaştığımız haberi ajanslara düşer diye tahmin ediyorum.
bunlar dün açıklanacak diyordu güya sonra bir haber düştü yarın açıklanacak diye
şimdi bugun açıklanmayacak diyorlar. Senin de dediğin gibi birazdan olumlu haber gelir. akşama doğru tekrardan olumsuza kayar

bu herifleri ciddiye aldığımız için ilerde kendimize çok küfredeceğiz

Biz Galatasaray'iz. Digerlerinden farkimiz olmali. Limitlerin kiskac getirdigi yok. Tam aksine, bizim limitlerinde cok altinda harcama yapmamiz lazimki bu borc sarmalindan yavas yavas kurtulalim. Tam da bu sebepten, her kurusun hesabi taraftar onunde verilmeli. Omer, Emreler, Arda gibi 4 gereksiz adama verilen 50 milyon var. Yazik degilmi sifir katki alacagin adamlara dokulen paraya. Sikeci ve tinercilerin basvurdugu alaverelere bizimde basvurmamizi savunanlar hakikaten incelenmeli.
Kısasa kısas diye bir söz vardır.

Muhammed maça da katılmış
Bu arada Luyindama'yı göremedik diyenler vardı dün
o da antrenmanda
E5r0EjEXMAE7eEf.webp

Psv'ye karsi Aytac Akbaba Omer orta alani ile çıkacağız muhtemelen. Allah affetsin, sirk gibi orta alan. Follos ederler. Hayaller Florentino Gedson Paulinho, gercekler ikinci lig topçuları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt