Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok yok stanciu iyidir fakat ben alabileceklerini sanmıyorum. 2.lig topçusunu 20 gündür alamayan beceriksiz ordusundan da bir şey beklemiyorum açıkçası
Kariyerinde beklenen patlamayı yapamamış gibi. Anderlecht'e kadar yükselip sonra Prag'a gitmiş. 16/17'de 10M vermişler herife. O zamanın parasıyla Anderlecht gibi bir kulüp için az para değil yani.
Kuşkulu bakıyorum biraz.

Stanciu anderlechtte 2sene önce sanırım çılgın atan cocukmu ? Eğer aynı adamsa doğru isim kesinlikle ama anderlechtte niye daha düşük takıma gitmiş derim

Forumda yangın tayfa dışında bir de gereksiz troll tayfa var. Birkaç yorumunu okuyayım dedim tamam eğlenmek de lazım ama sizin yaptığınız tamamen kendinizi eğlendirip diğerlerini sinir etmek. Fikirlerinize saygımız var ama fbli gibi hareketleriniz var. Engelledikçe yenileri çıkıyor bu tiplerin bir de garip.

1625654116310.webp

Untitled.webp

IMG_4179.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ne takasi kardesim

verin gitsin jimmy ve sekidikyayi ya

ikisindin 700b euro gelse iyi iki kotu oyuncudan kurtulmus oluruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sekidika'dan çıkıp Ndao'yu almak mantıklı bir hamle olabilir ama Ndao 11 için olmaz bize. Fegh'i postalayıp oraya yine Fegh/Ghezzal/Visca tarzı bir adam alırsak Barış-Kerem-Yunus-Ndao-X fena bir kanat rotasyonu olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt