Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.343
- 3.432
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

20 milyon euro serbest kalma bedeli
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ghezzal'ın neresi bitik adam 8 gol 17 asist yaptı yaşı da 29 daha, Üst seviyede oynayabileceği en az 3 sezon var.Ya şu Ghezzal'i istemiyorum. 30 yaşında. Yüksek maaş vereceğiz. Bir daha satamayacağız. 1 yıl ya katkı verir ya da veremez.
Beşiktaş'tan bir adam alacaksak bu Rozier olmalıydı. Hem genç hem de bence çok iyi bir bek.
Şu yaşlı ve bitik adam toplama huyumuzu ne zaman bırakacağız.
Oraya bi Stanciu olsa nasıl Olur Morutan yerine?TAYLAN GEDSON
GHEZZAL MORUTAN KEREM
MOHAMED
Aman allahım barcelona mı...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hesabın şifresini vereyim sen yaz reissu herifi dedigini paylasma gozunu seveyim Youssouf ya , fena uyuz oluyorum buna.
Nereden ulaştın bu bilgiye? Ayrıca doğru olduğunu varsaysak bile serbest kalma bedeli üzerinden mi yapılıyor transferler hayır
Fener gibi tüm takım giderleri toplu olarak açıklanır.Transferlerin mali detayları transfer sezonu sonunda açıklanacak mı dedi ben mi yanlış anladım?
yazmak istesem sifreni almadanda yazarim reishesabın şifresini vereyim sen yaz reis
Geçen seneyi çıkarırsak Adamın ortalaması 1gol 1 asist falanGhezzal'ın neresi bitik adam 8 gol 17 asist yaptı yaşı da 29 daha, Üst seviyede oynayabileceği en az 3 sezon var.
arkadaşı 20 ağustosa kadar nöbetten atalım @admin @modsTransferler 20 ağustostan sonra hareketlenir kapatın nöbeti