Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.191
- 2.308
Parayla renktaş.Ghezzali neyle alacaz biri bana aciklayabilir mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parayla renktaş.Ghezzali neyle alacaz biri bana aciklayabilir mi ?
Siyah Vito ileGhezzali neyle alacaz biri bana aciklayabilir mi ?
Aliou diengBize melo, fernando tarzi bir orta saha da lazim

Drogba'yi aliyorsan o parayi vericeksin, vermelisin.ibrahimovice de verirsin. Mario gotze de. Bunlar hem fizik hem teknik adamlar. Ama falcao ya vermezsin. Burda da biraz muhakeme yetenegin olacak kime verip verilmeyecegini mantikla dusunebilmek icin. Dusunmeyi gectim, konusamayan yoneticiler vardi klupte.O kadar para verirsen herkesi alırsın 1 günde. Hatta sırtlarında taşıyıp getirirler Florya'nın kapısına kadar.
oda bizde yokParayla renktaş.
Gedson'u bırakmıyorlarsa Harroui'yi almamız şart ki zaten alınmalı. Bu bağlamda "Yangın Tayfayı" Harroui için göreve davet ediyorum.O değil de, Apo'nun giderayak yaptığı tek doğru iş Aytaç'ı almak oldu. Yoksa ciddi ciddi 3 tane orta sahamız yoktu.
Üstüne Taylan sakat şu an. Gedson gelmezse Atalay oynar artık PSV'ye karşı.
Ekli dosyayı görüntüle 129551
Şampiyonlar ligi varken bize neden gelsin?Ghezzal için ciddi bir girişim olduğunu sanmıyorum. Onun işine geliyordur tabi pazarlık aşamasında. Ağustos sonuna kadar süründürür gibi tjk'yi.
Mohamed uçar bu adam performans verirseGhezzali niye istemiyosunuz abi adam duran top ustası kötü topçu değil ya. ama 7 m falan verilicekse gerek yok tabi. gelirse hayır demem. larin gibi çöpü bile golcu yaptı adam.
Şu Hagi denilen elemani sirf babasinin adi Hagi diye isteyenler var.O cocougun bi Numarasi yok bize gore degil .
duyar kasmayalımmış git o zaman kendi evinde yap şakanı. raporlandı