- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
teşbihte tabiiki hata olur öyle dünya yoqTeşbihte hata olmaz. En kısa zamanda döner inşallah kardeşimiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşbihte tabiiki hata olur öyle dünya yoqTeşbihte hata olmaz. En kısa zamanda döner inşallah kardeşimiz.
O herifte obsesif kompulsif bozukluk var. Iyi görmüyorum halini.u 14 üde sayıyor
Mohammed
Kerem-stanciu-berghuis
Haroui-gedson
Ana fikir, 30 ustu adam aliyorsan, ve pahali, isim yapmis biri ise, fizigi ekstra guclu olacak. Falcao bu tarz bir adam hic olmadi. Ibrahimovic bu sene oynamamis olabilir min 3 yas buyuk bu arada Falcao dan. Konuyu kisilere de indirgemek anlamsiz. O yuzden 3 ornek verdim.Bu mesajından neyi anlamlıyız ? Falcao’nun bizden önceki sezon çıktığı maç sayısına bakıldığı zaman bir sorun yok. İbrahimoviç de bu sene Milan’da oldukça sakatlık geçirdi. Falcao konusunda yönetim Haziran’dan Eylül’e kadar olan süreci rezalet yönetti. Falcao Copa America dönüşü Monaco’da idmana başlamıştı. Hazır olmadan da geldi bizde direkt maça çıktı. Hem maddi olarak yüklü bir transfer oldu hem de bizim açımızdan geç biten bir transfer olduğu için zararımıza oldu o dönem. Sakatlık sonrası da tam iyileşmeden tekrar oynayınca sakatlıkları sürekli nüksetti. Saydığın örnek verdiğin kişilerden Falcao’nun eksiği yok açıkçası kendinle çelişmişsin.
Berghuisi alacagiz zatiBerghuis Ajaxa gitmiyorsa , kapısını tiklatmak lazım.
Çok daha uygun maliyeti.
biz beceremeyiz, fiyat yükseltelim derken oyuncu bize kalırEğer doğruysa yönetimin stratejisi çok doğru rakiplerin ilgilendiği her oyuncuya teklif yapıp fiyat yukseltilmeli etik denilen olay yüzünden yıllardır giren çıkan bize oluyor
teşbihte tabiiki hata olur öyle dünya yoq
Galasevgisi akşam bişeyler diyecek bakalım neler var