Yiğit Özsoy
Sarı Üye
- 25 Ağustos 2018
- 741
- 377
- 608
Ghezzalın amacı bjkye 2.5 m eurodan 4 yıllık sokmak. Öyle bi kontrat alırsa bulmuş böyle ğlkeyi daha gider mi satamazsın kalır öyle
..Parayla renktaş.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ghezzalın amacı bjkye 2.5 m eurodan 4 yıllık sokmak. Öyle bi kontrat alırsa bulmuş böyle ğlkeyi daha gider mi satamazsın kalır öyle
..Parayla renktaş.
metin şentürk kör sen kör müsünAdama sövmedim etmedim. Ayrıca tedavi göreceği ve bu durumdan kurtulacağı biliniyor. Metin Şentürk kendisi ile ilgili espri yapınca kendini yerin dibine mi sokmuş oluyor hayır.
Why Always Me?
Hoş geldin bro özledikAdandemirspor bjk ve fbye kayacak bu sezon
Yüzde 1 ihtimalGhezzal kop gel aslanım.
Ghezzal h.o diyelim o vakitYüzde 1 ihtimal
fatih hocam 3 milyon euro ya anlaşmak yerine boş mukaveleye imza atsa alırdın
Adana-Balotelli birlikteliği karakolda biter.
Aynı maliyete ghezzal mi berghuis mi ?
Her türlü BerghuisAynı maliyete ghezzal mi berghuis mi ?
Valla senelerdir biz kime talip olsak koşa koşa peşimizden transfer görüşmesine oturan Fenerbahçe'ye Beşiktaş 'a güzel bir mesaj olur. Beşiktaş 'ın öyle çok fazla bir harcama limiti de para harcama gücü de yok, elindeki futbolcuları tutmaya yetecek parası olmayan Beşiktaş gelip Gedson 'a Onyekuru 'ya filan sulanıyorGhezzalın amacı bjkye 2.5 m eurodan 4 yıllık sokmak. Öyle bi kontrat alırsa bulmuş böyle ğlkeyi daha gider mi satamazsın kalır öyle
Lig için iyi bir kadro kurucaz ama Avrupa için geç kalmış olacağız muhtemelen. Sağlıklı bir yaşam için beklentimi revize ediyorum