Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama sövmedim etmedim. Ayrıca tedavi göreceği ve bu durumdan kurtulacağı biliniyor. Metin Şentürk kendisi ile ilgili espri yapınca kendini yerin dibine mi sokmuş oluyor hayır.
metin şentürk kör sen kör müsün
ki şakayı yaptıgın kişinin alınıp alınmıyacagıı bilmedign yerde şımarklık yapıp istedigini yapıp duyar kasmayalım diye belirtmen manası yoktur

D_mqOw5UIAANVDQ.jpg

2 yıl önce şunun hayalini kurarken Adana Demir yapacak gibi :red:

Ay soqayim ghezalle😔 gelmesin biddik suratli😔

Muslera
Buta Kaan Marcao Aanholt
Taylan Gedson
Ghezzal Stanciu Kerem
Mohamed

Bu kadro ligde acayip iş yapar, Kaan,Ghezzal,Gedson kiralık Buta,Aanholt,Stanciu bonservisle olabilir. Diagne ve Luyindama'dan 8-10 Milyon kazanabilirsek 10 Milyon harcamayla kurulur şu kadro.

ghezalle ilgili kaynak kim lestır en az 10 ister buna zorunlu satın almayla alınabilir cezayirliler parayı sever fegholi kankasıyla iyi ikili olur

Ghezzalın amacı bjkye 2.5 m eurodan 4 yıllık sokmak. Öyle bi kontrat alırsa bulmuş böyle ğlkeyi daha gider mi satamazsın kalır öyle
Valla senelerdir biz kime talip olsak koşa koşa peşimizden transfer görüşmesine oturan Fenerbahçe'ye Beşiktaş 'a güzel bir mesaj olur. Beşiktaş 'ın öyle çok fazla bir harcama limiti de para harcama gücü de yok, elindeki futbolcuları tutmaya yetecek parası olmayan Beşiktaş gelip Gedson 'a Onyekuru 'ya filan sulanıyor

Onlar önce bir Ghezzal 'ı Rosier 'i elinde tutmayı becersin. Sonuna kadar da destekliyorum bu yaptığımızı önce Mert Hakan & İrfan Can 'ı ederinin kat ve kat fazlasına Fenerbahçe 'ye şimdi de Ghezzal 'ı ufak bir soygunla Beşiktaş 'a uğurlarız, ve hiçbiri de öyle arkasından ağlanacak niye alamadık kahretsin denilecek oyuncular değil benim gözümde

Ghezzal 'ın da İrfan Can 'ın da alternatifi bulunur elbet...

Lig için iyi bir kadro kurucaz ama Avrupa için geç kalmış olacağız muhtemelen. Sağlıklı bir yaşam için beklentimi revize ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt