- 3 Temmuz 2012
- 141.457
- 89.457
- 5.478
bugun gelme üstad tahmini olarak 10.07.2021 de transfer acıklanacak saat 19:05transfer haberi okumak istiyorum. kaç gibi geleyim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugun gelme üstad tahmini olarak 10.07.2021 de transfer acıklanacak saat 19:05transfer haberi okumak istiyorum. kaç gibi geleyim?
KimTransferlerin gelmesi icin aramizdan birkac kisinin banlanmasi gerekiyor.
3 kişiyi belirledim...
#acıreçete #şeriatinkestiğiparmakacimaz
19.06datransfer haberi okumak istiyorum. kaç gibi geleyim?
Sen dönme bence.Oghenekaro Etebo "Galatasaray'a geri dönebilirim, transfer döneminde her şey olabilir. Şu anda tek başıma karar veremem, teknik direktörümle geleceğim hakkında konuşmam lazım."
Sen boşuna beklentiye giriyoruOghenekaro Etebo "Galatasaray'a geri dönebilirim, transfer döneminde her şey olabilir. Şu anda tek başıma karar veremem, teknik direktörümle geleceğim hakkında konuşmam lazım."
tesekkurler. bosuna 3 gun beklememiş olacagım.bugun gelme üstad tahmini olarak 10.07.2021 de transfer acıklanacak saat 19:05
tesekkurler. cok beklemem degil mi?19.06da
G.Ö. (O.T). HO diyebilirmiyizS.S.
O.Ö.
M.A.D.![]()
G.Ö. (O.T). HO diyebilirmiyiz
Tinerci,Tiner cektigi için tutabilir.Bir adam gurbetçi olup Galatasaray'ı tutabilir
Hadi feneri de tutabilir diyelim de
tjk'yi bir insan kim niye tutar yav
bu da adana demirspora gidecek belli oldu.Oghenekaro Etebo "Galatasaray'a geri dönebilirim, transfer döneminde her şey olabilir. Şu anda tek başıma karar veremem, teknik direktörümle geleceğim hakkında konuşmam lazım."
duyumlarin kralina getirdim eyy gscimbom
Isimleri alalimTransferlerin gelmesi icin aramizdan birkac kisinin banlanmasi gerekiyor.
3 kişiyi belirledim...
#acıreçete #şeriatinkestiğiparmakacimaz