Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.624
- 110.675
- 4.878
SiddikIsimleri alalim
Oguzhan olmez
Mustafa alp demirci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SiddikIsimleri alalim
Akbank duyumu getirdim. Umarım doğrudur :red:
Onlar kufur wtmeyi bilmiyodur.yanlis kisilerin pesindesinSiddik
Oguzhan olmez
Mustafa alp demirci![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gerekirse bende taşın altına üyeliğimi koyarımSiddik
Oguzhan olmez
Mustafa alp demirci![]()
Akbank duyumu getirdim. Umarım doğrudur :red:
duyumlarin kralina getirdim eyy gscimbom
Rosier kasabına iyi bek diyorsan bence konuşacak fazla bi ortak noktamız yok futbol namınaYa şu Ghezzal'i istemiyorum. 30 yaşında. Yüksek maaş vereceğiz. Bir daha satamayacağız. 1 yıl ya katkı verir ya da veremez.
Beşiktaş'tan bir adam alacaksak bu Rozier olmalıydı. Hem genç hem de bence çok iyi bir bek.
Şu yaşlı ve bitik adam toplama huyumuzu ne zaman bırakacağız.
O kadar mübarek bir adamdır ki o orada diye Temmuz ortasında Adana'ya yağmur bile yağar
Takım oyunuyla birlikte geçen sene inanilmaz işler yaptı. Evet uyum sağlanamazsa bjk de verdiği performansi veremeyebilir ama net kaliteli adam. Uçuk rakamlar verilmediği sürece her türlü gelsin. Tek başına birçok problemi ortadan kaldıracak bir oyuncu. Duran top bunun başında geliyor.Ya şu Ghezzal'i istemiyorum. 30 yaşında. Yüksek maaş vereceğiz. Bir daha satamayacağız. 1 yıl ya katkı verir ya da veremez.
Beşiktaş'tan bir adam alacaksak bu Rozier olmalıydı. Hem genç hem de bence çok iyi bir bek.
Şu yaşlı ve bitik adam toplama huyumuzu ne zaman bırakacağız.