Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelelim gündeme: evet bahsettiğim "asker" 10 Stanciu. Oyuncuya teklif yapılmış bekleniyor. Gedson'un durumu ise satın alma opsiyonlu planlandığı için mesaisi uzuyor. BAY daki problemin çözülmüş olması çok sevindirici. FB'nin yaptığı 25 m tl teklifi de red edenlere helal olsun !!

Berkan ismi de gündemde ama bugünden yarına bitecek bir mevzu değil. Ghezzal durumu sorulmuş bir oyuncu ama teklif bile yapılmadı. Bu oyuncuların durumlarına göre sıcak temas olabilir. Dieng, ilk tercih olarak teklif yapılan bir oyuncu fakat takımı tok satıcı pazarlık yapılıyor.

Sol bek, sağ bek ve stoper pozisyonları ile ilgili yeni çalışmalar da varmış. Transfer sürecinin uzaması biraz da yeni yapılanma ile ilgili olduğunu da düşünüyorum. Önceki yıllarda teoride düşünülenlerin pratiğe oturmaması endişesi, hata olasılığını düşürmek.. ffp de yok.

Uefa ya ilk bildirimlerin 15 temmuz olduğunu düşünürsek önümüzdeki 7/8 günün bir nebze hareketli olacağını düşünüyorum. 20 temmuzda da ilave 3 oyuncu bildirilebiliyormuş. Bu tarihler arası önemli olacaktır. Ben pek kap işlerine girmiyorum. İmzanı atılması yetiyor

gsevgisi

Bizim kac tane mukaveleli yabancimiz var ve kac tane hakkimiz var seklinde bir cizelge olusturalim onumuzu gorelim

🔒 🔒 🔒 🔒
1625668458080.webp

Momo
babel kılınc feg kerem
aytaç
ömer marcao luyı yedlın
muslera

PSV kadrosu bu olacak ılk maç için.

Bazi renktaslar transfer gorusmeleri gizli yurutuluyor demisti. Gsevgisinin twitinden sonra guldum. Ilgilendigimiz topcular nobetin basindan beri ismi geçen herifler.
Stanciu
Dieng
Berkan

Daha önce belirtmiştim

Bu sene transferde akılcı hamleler yapıyoruz

Öncelikle takımdan gönderilmesi gereken isimler var

Onlar gönderilmeden transfer yapılmayacak bu belli

Ne zaman onlar gider isimler de o zaman açıklanır

Ben açıkçası bu durumu destekliyorum hiç acelesi yok

Varsın bir sene daha Avrupa'da olmayalım

Ama yeter ki doğru düzgün bir kadro planlaması olsun

Bir taraftar: "Balotelli'nin maaşı ne kadar olacak başkanım?"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Ne yapacaksın, ödeyecek misin?"

Çok doğru, hani bazı taraftarlarımız coşmuş 10 numara da alsınsın kanat da alınsın 2 tane de orta saha alınsın yazıyoruz da Feghouli varken gerçekten sağ kanat alınacağına inanan var mı ? Falcao dururken forvet peşinde koşmak çok mantıklı değil Babel dururken sol kanat oyuncusu aramayız, ne bileyim Omar ve Yedlin 'in sözleşmelerinden çıkmadan sağ bek transferi yapılmaz

O kadar salak saçma transferler yaptık ki Feghouli 'nin Falcao 'nun Babel 'in senelik garanti ücreti 12 mil.€ opsiyonlarıyla 15 mil.€ 'ya denk geliyor ve senelerdir bekliyoruz bu adamların sözleşme süresinin bitmesini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt