Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda’nin sozlesmesinde garip bir durum varmis ben yeni ogreniyorum konusulmustur belki

geçen sezon kupa haric yaptigimiz maclarin yuzde 50’sinde oynarsa sözlesmesi yillik 5 milyon tl olarak 1 yil daha uzatacakti

43 maca cikmisiz toplam avrupa + lig arda 22 macta oynasa sözlesmesi 5 milyon tl’ye uzayacakken 21 maçta kalmış sadece, bu tesaduf degil

simdi 8 milyon tl’ye sözlesme imzalandigi söyleniyor, ft’nin arda’nin 5 milyon tlden fazla almasi icin 21 macta oynattigini iddia edenler var

gelir gelmez seffafligin bu tarz sebepler yüzünden kalktigini da düsünmüyor degilim acikcasi

olayin bu yuzunu de tartmamiz lazim
Ben de şimdi otursam istediğim adam hakkında acayip senaryolar kurarım kafama göre. Bunlara inanmayın yav

Arda’nin sozlesmesinde garip bir durum varmis ben yeni ogreniyorum konusulmustur belki

geçen sezon kupa haric yaptigimiz maclarin yuzde 50’sinde oynarsa sözlesmesi yillik 5 milyon tl olarak 1 yil daha uzatacakti

43 maca cikmisiz toplam avrupa + lig arda 22 macta oynasa sözlesmesi 5 milyon tl’ye uzayacakken 21 maçta kalmış sadece, bu tesaduf degil

simdi 8 milyon tl’ye sözlesme imzalandigi söyleniyor, ft’nin arda’nin 5 milyon tlden fazla almasi icin 21 macta oynattigini iddia edenler var

gelir gelmez seffafligin bu tarz sebepler yüzünden kalktigini da düsünmüyor degilim acikcasi

Sosyal medyada okuduğunuz her şeye "acaba olabilir mi lan böyle bişey" gözüyle bakmayın lütfen ya. Rica ediyorum

Geçen biraz daha zaman geçsin emin olunca söyliyicem dediğim şeyin ana başlığı buydu

Sosyal medyada haklı bir şekilde mcyi apoyu yönetimi yerden yere vuranlar şimdi sus pus,hatta haklı eleştirenede tepki gösteriyolar dediğin gibi

Bu durum çok ürkütücü çünkü bir kaç yerde birkaç hesaptada sezdim bu durumu

Bu düşündüğüm şeyle ilgilide bi duman çıkmış galiba geçen forzacimbomun örgütlenmesi 12numara olması dedikoduları çıkmış gsevgisi yanlış anlaşılır o yüzden devam etmiyorum demiş ayrılmış

Nasılki iktidar hep güzellenmek için kendi medyasını kurdu,fbde ercanlar göktuğhan vs nasıl takılıyolar şimdi bizdede sanki böyle birşey yapılmak isteniyo gibi algıladım

Yanılırım inş

İktidarın medyası yoktur, meydanın iktidarı vardır bu ülkede.. menfaatler ve bu menfaatler için iyiyi köyü kötüyü iyi gösterme çabası… özellikle sosyal medya… tamamen algı üzerine kurulmuş bir yalan dünya.. Cengiz gibi bir insan bile (hataları ile beraber hep Galatasaray’ın menfaati çabaladı) hasta olduğuna bakılmadan yalan yanlış bilgilerle adama kan kusturdular.. velhasıl medya; yani algı ile toplumu yönlendirme ve kanalize etme aygıtı iktidarın elinde değil, tam tersi iktidarı belirleyicisidir..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim anlamadığım bir olay daha var, falan klüp falan futbolcuyla ilgileniyor diye haber çıkıyor ertesi gün imza attırıyorlar. Biz inim inim inleyerek 2. Ligden adamı aldık mı acaba diyoruz.

Sosyal medyada okuduğunuz her şeye "acaba olabilir mi lan böyle bişey" gözüyle bakmayın lütfen ya. Rica ediyorum
sport digitalde (burak elmasın da programa çıktığı yt kanalı) kerem övet söyledi. Kendisi genel kurul üyesi
1625679745203.webp

soldaki

Bu doğruysa 4 yıldır oynamamış adamın gelmesi için neden bu kadar uğraşıldığı da belli demektir
Doğruysa büyük rezalet

Ben de şimdi otursam istediğim adam hakkında acayip senaryolar kurarım kafama göre. Bunlara inanmayın yav

Yaw arastirdik da paylastik

Buna ek olarak, 2020-2021 sezonu içerisinde futbolcu, A Takım'ın UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Süper Lig müsabakalarının toplamının yarısından fazlasında ilk 11'de başlaması halinde, futbolcunun sözleşmesi bir sezon için uzayacaktır. Bu durumda futbolcuya 2021-2022 sezonu için net 5.000.000 TL sabit transfer ücreti ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

68E9C428-82EF-40CF-9E96-0FC36D200147.webp

Avrupa dahil 43 maca cikmisiz
Ayrica arda son 10 macta sadece 3 maçta 11 baslamis

Yaw arastirdik da paylastik

Buna ek olarak, 2020-2021 sezonu içerisinde futbolcu, A Takım'ın UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Süper Lig müsabakalarının toplamının yarısından fazlasında ilk 11'de başlaması halinde, futbolcunun sözleşmesi bir sezon için uzayacaktır. Bu durumda futbolcuya 2021-2022 sezonu için net 5.000.000 TL sabit transfer ücreti ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ekli dosyayı görüntüle 129635

Avrupa dahil 43 maca cikmisiz
Ayrica arda son 10 macta sadece 3 maçta 11 baslamis
Ben arda'nın geçen sene kazandığı ve şartlar oluşsaydı kazanacağı paraya bir şey demiyorum ki. Ama sizin yaptığınız tamamen komplo teorilerine inanmak. Neymiş hoca 21 maçta tutmuş bilerek seneye sözleşme yenilensin diye. Hoca 40 oy farkla Elmas'ın geleceğini vahiy yoluyla mı öğrendi? Ya Eşref gelseydi Arda ile devam edecek miydi?
Yapmayın lütfen. Arda'nın maaşını G.K dahil kimse bilmiyodur şu an.

Evet benim için yangın yapılacak zaman için kalan süre 3 gün. 10 günde kimse transferi tamamlayamaz bu net ama seçim süreci öncesi seçim zamanı ve ondan beri geçen süreyi hesap edersek neredeyse 30 gün geçti. Hadi hepsi zaten bitmez diyelim ama en azından elzem yerlere 2/3 transfer yapılmalıydı.

Burak Elmas'ın kazanmasını istedim destekledim ama hep içimde bir endişe de vardı açıkçası. Batık durumda diye bahsedilen "GALATASARAY" için bu kadar aday çıkmasına hala mantıklı bir açıklama bulamıyorum. Acaba ne olursa olsun Eşref Bey" Galatasaray geleneklerine bağlılığı ve duruşu bakımından tercih edilse daha mı iyi olurdu diye düşünmeden edemiyorum.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam diyoruz destekleyelim yeni seçildiler faln filn. Yahu bi dünya muhalefetiniz var, e be kardeşim bizim yönetimde çanak tutuyor, nereyi tutsak elimizde kalıyor. Lan transfer yapın baride gündem değişsin, onuda beceremiyorlar

Benim anlam veremediğim burağın yanında yöresinde arkasında faruk süren gibi biri var

Hiçmi yol göstermez

Taraftarın %95inin güvenoyunu alan ve göreve gelen daha 3 hafta geçirmiş birisi kağıt üstünde hiçbir yanlış dahi yapmadan bu güveni nasıl tüketir tepki alacak noktaya gelir aklım almıyo

Müthiş başarı tebrik ediyorum kendisini

Bundan sonrada kimsenin kaşına gözüne sözüne güvenip seçilsin demeyelim dursundada hepimiz patladık,maçası yiyen icraatlerini vaatlerini melek subaşı gibi yalan makinesinde söylesin
Faruk Süren gibi başkanlık yapmanın, olmazsa olmaz bir ön koşulu var; başkanlığı devraldığın adam (Mevzuda muhterem Alp Yalman Beyefendi oluyor), kulübü borç sarmalına sokacak ucuz popülizm yerine, attığı her adımı, sanki kendi şirketini yönetircesine, kulüp menfaatlerini düşünerek planlayan biriyse ve bırak borcu, kasada bir miktar parayla devir-teslim yaptıysa, borçla har vurup harman savurmaktan daha kolay bir şey yok. Detaylara girip uzatmak istemiyorum...

Forumdan birisi Burak Elmas hakkındaki görüşümü sorduğunda, genel olarak olumlu baktığımı ama Faruk Süren bağlaşıklığından dolayı çekincelerim olduğunu belirtmiştim...

Yani demem oki bukadar muhalefete dayanamaz bu yönetim. Daha bunlar başlangıç. Abdül başkan bile dayanamadı cebinden trink 10 milyon çıkardı. Bunlarda o güç de yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt