Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
febe taraftarı transfer taraftarıdır.başkanları her türlü rezilliği yaşatır demedik laf bırakmazlar ama gider o başkanları bir trnasfer yapar gene ali moç başkan febe şampiyon derler.onlar transfer taraftarıdır biz değilizAlakamız yok onlarla

Pardon azizim, bende zannediyordum ki forumun transfer nöbetinde, Başkan, yapılmayan transferler nedeni ile güven kaybına uğradığını konuşuyoruz. Haklısın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yani demem oki bukadar muhalefete dayanamaz bu yönetim. Daha bunlar başlangıç. Abdül başkan bile dayanamadı cebinden trink 10 milyon çıkardı. Bunlarda o güç de yok.
Bu yolla devam edeceklerse dediğin gibi dayanamazlar. Baştan strateji hataları var. Hem taraftar hem medya hem muhalifler fokur fokur kaynıyor bunlar da kap olayını değiştirerek transferleri geciktirerek remzi reisi çıkarıp hiçbir şey anlattırmayarak koz üstüne koz veriyorlar

Fatih Teriminde çok umrundaydı gelmiş 69 yaşına bu saatten sonra biri görev verse ne vermese ne.Fatih Hoca iddaa ediyorum başkan adayı olsun kulübe bak kendisi gelmesin ceketini koysun ortaya açık ara başkan seçilir.Çünkü orda klavyeden kimse Fatih Terime senin gibi ft diyemez.Gerçi sende karşında görsen kekelersin bile cümle kurarken de neyse
Ya seni normalde şu cevabından sonra kelimelerle cevaplarla ve ters üslupla şamar manyağı yaparım ama yinede normal cevap vericem belki anlarsın diye

Bi kere ftnin içinde bulunduğu ruh halini,kafa yapısını tahayyül edemiyosun,2 senelik başarısızlıktan sonra en büyük taraftar grubunun dahi desteğini çektiği birisi yani şuan eski gücü yok aysal olsun mc olsun sürekli her başkanla kavga ettiğinden de bihabersin,ama ben değilim

Sen burda bile 1 kişiyle kavga etsen neyse denir/dersin,2.kişiyle kavga etsen hadi yine neyse denir/dersin ama 3.sü olacakken bi dakika ya kavga etmiyimde göze batmıyım dersin çünkü yine aynısını yapsan kimse sana neyse demeyecektir artık,bu örnekle taşları yerine oturtabilirsin

Ft başarısız ayrılmamak için devam etmek istiyodu ve buraktan başkasıda kendisiyle devam etmeyecekti bu sebeple şahsi avukatı rezan epözdemir bile elmasın listesindeydi(ft bilerek soktu demiyorum ft elması istiyo diye diyorum bunu)

Ftye yakın sosyal medya hesaplarıda yayınlarda sürekli elması pohpohladı gsevgisi elmas emojili twitler attı

Eminimki son 2 sandığı at yarışı izler gibi takip etmiştir çünkü kendisine yarayan tek ihtimal elmastı hemde farklı 4 ihtimal daha varken

Eşrefin baya bi atbaşı gitmesinde burağa tepki oylarının olmasıydı çünkü ft arda gsnin tapusu söylemleri çok tepki çekti ftyi seven kadar sevmeyende çok var

Nasılki bir çoğumuz sadece burak ft ile devam edicek diye diğer adayları desteklediyse gk dada bu sebepten diğerlerine oy kullananlar olmuştur

Yani ceketini koysa seçilir ibaresi bomboş bir ibare hatta seçime elmas değil ft girseydi bırak ceketini kendisi bile kazanamazdı

Ft lafınada niye alındın,küfür etmedim küfür kısaltması kullanmadım adamın adı soyadı baş harfi ft zaten ne bekliyodunki

Güzelce anlattım,üslubun kötü olsada mantıklı olursa yine alıntıla,hem mantıksız saçma sapan hemde kötü üslup olursa bende tarz değiştiricem haberin olsun

Bu yolla devam edeceklerse dediğin gibi dayanamazlar. Baştan strateji hataları var. Hem taraftar hem medya hem muhalifler fokur fokur kaynıyor bunlar da kap olayını değiştirerek transferleri geciktirerek remzi reisi çıkarıp hiçbir şey anlattırmayarak koz üstüne koz
o kadarda heyecanlanmıştık, ölü toprağı üzerimizden atılır falan diye. Sadece Transferlerden dolayı kızmıyorum her yaptıkları ofsayt be yahu.

1625680576882.webp

Faruk Süren gibi başkanlık yapmanın, olmazsa olmaz bir ön koşulu var; başkanlığı devraldığın adam (Mevzuda muhterem Alp Yalman Beyefendi oluyor), kulübü borç sarmalına sokacak ucuz popülizm yerine, attığı her adımı, sanki kendi şirketini yönetircesine, kulüp menfaatlerini düşünerek planlayan biriyse ve bırak borcu, kasada bir miktar parayla devir-teslim yaptıysa, borçla har vurup harman savurmaktan daha kolay bir şey yok. Detaylara girip uzatmak istemiyorum...

Forumdan birisi Burak Elmas hakkındaki görüşümü sorduğunda, genel olarak olumlu baktığımı ama Faruk Süren bağlaşıklığından dolayı çekincelerim olduğunu belirtmiştim...
Rdaş konu sürenin mükemmel,başarılı yada başarısız olması değil bu kişiye göre değişir zaten

Ancak türlü olaylar,başarılar,2 avrupa kupası almış bir serüven geçiren birisi hadi olumlu yol gösterme anlamında başarının formulünü veremeyebilir ama en azından neyi yapmaması gerektiğiyle ilgili yol gösterebilirdi

Kötü yoldaki eşiği bir türlü geçemesen bile en azından diğer geçmeye çalışanlara nasıl geçemediğini anlatki en azından o hatalar yapılmasın

Ben arda'nın geçen sene kazandığı ve şartlar oluşsaydı kazanacağı paraya bir şey demiyorum ki. Ama sizin yaptığınız tamamen komplo teorilerine inanmak. Neymiş hoca 21 maçta tutmuş bilerek seneye sözleşme yenilensin diye. Hoca 40 oy farkla Elmas'ın geleceğini vahiy yoluyla mı öğrendi? Ya Eşref gelseydi Arda ile devam edecek miydi?
Yapmayın lütfen. Arda'nın maaşını G.K dahil kimse bilmiyodur şu an.

olaya 2 açıdan yaklaşabilirsin,

birincisi fatih terim arda icin verilecek karari yeni yönetime birakmis olabilir, bu olaya toz pembe bakmaktir,

ikincisi fatih terim'in arda'ya verilen ücreti az bulup bile isteye sözlesmesinin uzamamasını sağlayıp yeni sezonda bir miktar arttırmak istemis olabilir ki burada yanlis bir sey yok. euro'ya vurdugunda yillik 400 bin euro yapiyor para degil o seviyedeki topcu icin, kaldi ki arda zaten bunun kat ve katını kazanir reklamlarla vs.vs.

ama ben sizin son 1 aydir ne yonetime ne fatih terime toz kondurmama durumunuzu anlayamiyorum. verileri paylastim arda 1 maç daha oynasa 5 milyon tl'ye oynayacaktı bu sezon ama nedense son 10 maçta sadece 3 maçta oynatilmis, elbet bir seyler dönmüs ama art niyetin olmadigini, arda'nin da 5 milyon tl'den fazla almasi gerektigini ve aldigini da düsünüyorum

şu şeffaflik olayi açıkçası transferlerden bile önemli bir konu ama kimse konusmuyor, transfer yetisir yetismez sampiyon olamazsin orasi ayri, ama gelir gelmez gs kültüründen bu derece uzak bir karar nasıl alınabilir aklim hayalim almiyor ve sizin de "amaaan fb de bildirmiyor ne olacağğğğ" tavrınız galatasaray kültürüne zarar veriyor acikcasi

Seçimden önce 12 oyuncuyla görüşüyorduk. Bu 12 oyuncu nerede? 10 günden bu yana Türkiye alt liginden bile oyuncu alamıyoruz. En azından Bursaspor'dan 3'lü paket yapıp oyuncu alsak.

Arda’nin sozlesmesinde garip bir durum varmis ben yeni ogreniyorum konusulmustur belki

geçen sezon kupa haric yaptigimiz maclarin yuzde 50’sinde oynarsa sözlesmesi yillik 5 milyon tl olarak 1 yil daha uzatacakti

43 maca cikmisiz toplam avrupa + lig arda 22 macta oynasa sözlesmesi 5 milyon tl’ye uzayacakken 21 maçta kalmış sadece, bu tesaduf degil

simdi 8 milyon tl’ye sözlesme imzalandigi söyleniyor, ft’nin arda’nin 5 milyon tlden fazla almasi icin 21 macta oynattigini iddia edenler var

gelir gelmez seffafligin bu tarz sebepler yüzünden kalktigini da düsünmüyor degilim acikcasi

olayin bu yuzunu de tartmamiz lazim

extra saçma
ben ft ardayı son 2 maçta oynatınca acaba böyle bi madde var da uzasın diye mi oynatıyor diye baktım da ama 21de kalıyordu
22 olsa derdik ardanın mukavele uzasın diye bilerek oynatıyor
ama değil
gayrı mantıksız bir spekülasyon

Bence gelecek yönetim belli değil , gelecek yönetim rahatsız olabilir diye uzamasına engel oldu.

Ben böyle düşünüyorum.

Etobo bitarafından uydurmuyordur herhalde. Belki bi yoklama çekmiştir bizimkiler.

31 ağustosta bu görüntülere hazırlanalım. o sırada remzi bey gs tv den yunus emre örnekleri verir
şerbetlendik artık bu kulübün transfer seyrinin nasıl biteceğine

650x344-abdurrahim-albayrak-falcao-icin-fransaya-gitti-1565353690493.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt