Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tantunici hirbolarin tantuniyi hazirlarken eldiven takmamalari normalmi yav. Sivisacam az sonra

Ekli dosyayı görüntüle 129632

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1625681466723.webp

extra saçma
ben ft ardayı son 2 maçta oynatınca acaba böyle bi madde var da uzasın diye mi oynatıyor diye baktım da ama 21de kalıyordu
22 olsa derdik ardanın mukavele uzasın diye bilerek oynatıyor
ama değil
gayrı mantıksız bir spekülasyon

1625681424441.png

Son 2 maçta dedigin doğru ama son 12 maçta yalnizca 3 maca cikmis, olaya nereden baktiginla alakali

Her sene aynı işgence…senaryo aynı aktörler değişiyor…. Bu hayatımda yetişen transferleri veya full oturan transfer görmedim bu da yetmezmiş gibi elldeki çöplerden kontrat yeniliyorsan aklımızdan dalga geçiliyor neyse Avrupa’da hüsrana uğramaktan devam psv bir güzel tecafüz etsin bizi

Gedson-Halil-Onyekuru-Falcao-Saracci-Yedlin-Lyui-Marcao-Mustafa Mohammed
Giden yönetimi, kendimde dahil yerin dibine soktuk çıkardık, ama tablo ortada bu yazdıklarım ilk aklıma gelenler

yine transfer yapmadık ama berghuis de bir yere gitmedi. böyle bir güne olumsuz demek çok zor.

Şu feg babel diagne falcao neden gitmiyor neden cıkamıyoruz biz bunlardan kontratı fesh edin en kötü orta yol bulup

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her 2 tarafa da cekilebilir 1 durum
Mesela 22 maçta oynatsaydı bu sefer de neden tam tamina 22 maçta oynatti bilerek mi uzatıyor sozlesmesini vs. vs. denecekti
Sonuc olarak derhal seffaflik gelmeli

Hoca niye cikip aciklama yapmiyor .Herkes suskun anasini satayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt