Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rezalet ötesi rezalet bir yönetim. Albayrak bile sol bek ve orta saha almıştı şimdiye kadar. Ffp yok neyi bekliyorsunuz? Resmen sictik.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sabirsizligi doğru bulmuyorum. Evet elmas in bilmem kaç günde şu transferleri açıklayacağız demesi ne kadar yanlışsa bu tahammülsüzlük o kadar yanlış. Bekleyin bakalım az ya. Gidin bi hava alın. Gününüzün tamamına yakınını transfer kovalamakla geçirmeniz çok sağlıklı bir hareket değil. Yipratiyorsunuz kendinizi.

Cengiz ve 3kibine de saygım ve sabrım vardı. Elmas ve ekibine de var. Biraz güvenin ya. Yeni bir yapılanma var. Seçim geç yapıldı. Belli ki var bir problem. Yakınma yerine çözeceğiz ve her şey yoluna girecek diyorlar. Ee daha ne? Acele kontrolsüz transfer mi yapılsin? Evraklardan ceza mı yiyelim onu mu istiyorsunuz?

Durum biri alındın da kim olduğu önemli değil e geldi. Çok hatalı bu.

Bu arada Cengiz yönetimi 20 hafta forvet siz oynatti takımı bilmem misiniz?

Bazi şeyleri hatasıyla sevabiyla kabul etmek lazım. Ülke şartlarında hiçbir şey kusursuz olamaz. Bu 3lmas ekibi hatalı anlamına da gelmiyor. Gayet ne yaptığını bilen bir yapılanma var. Az sabır.

GSCimbom Mobile App

Yeni bir sey degil ya 10 gundur falan beklentiyi dusurmeye calisiyorlar g.sevgisi ve remzi uzerinden.

"Adnan polat doneminden kalma şartel tamir edilince transferler gelecek" diye bir sey yazmıştı birisi twitterda sen sorunca o twit geldi aklima. Durum boyle ilerleyen günlerde yeni bahanelere yeni bariyerlere hazirlayalim kendimizi.
Bu işin sonunda stoperi donkla yedeklemeyi, sol beki “antremanlarda yüksek formuyla dikkat çeken emre taşdemir terimin gözüme girdi” haberleriyle emreye vermeyi, sağ bekte yedlin ve omarla devam etmeyi görüyorum nedense

Forumdaki üyelere bakıyorum herkes ateş gibi,mangalda kül de bırakmayız,en zeki uyanıkta biziz bizlere göre

Peki burak bizi nasıl kandırdı agalar,düşünüyorum bi türlü bulamıyorum

fatih hocamız kulubu düsündügü icin suan icimizde halledecegiz arkadaslar

Bu sabirsizligi doğru bulmuyorum. Evet elmas in bilmem kaç günde şu transferleri açıklayacağız demesi ne kadar yanlışsa bu tahammülsüzlük o kadar yanlış. Bekleyin bakalım az ya. Gidin bi hava alın. Gününüzün tamamına yakınını transfer kovalamakla geçirmeniz çok sağlıklı bir hareket değil. Yipratiyorsunuz kendinizi.

Cengiz ve 3kibine de saygım ve sabrım vardı. Elmas ve ekibine de var. Biraz güvenin ya. Yeni bir yapılanma var. Seçim geç yapıldı. Belli ki var bir problem. Yakınma yerine çözeceğiz ve her şey yoluna girecek diyorlar. Ee daha ne? Acele kontrolsüz transfer mi yapılsin? Evraklardan ceza mı yiyelim onu mu istiyorsunuz?

Durum biri alındın da kim olduğu önemli değil e geldi. Çok hatalı bu.

Bu arada Cengiz yönetimi 20 hafta forvet siz oynatti takımı bilmem misiniz?

GSCimbom Mobile App
Elmas ve ekibine seçim dönemi destek oldum ama sahtekar çıktılar. Nerde sponsor? Nerde transfer? Futbol ve basketbol da tek transfer yapamadılar. Psv maci öncesi orta saha ve sol bek yokken transfer yapmamak akıl tutulması. Şampiyonlar ligi demek 40 milyon euro demek. Bu kadar umutsuz bir kulüp muyuz ? Direk elendik gibi davranıyor yonetim. Ömer bayram ve akbaba oynar psv macinda. En azından 2 transfer beklerdim.

Forumdaki üyelere bakıyorum herkes ateş gibi,mangalda kül de bırakmayız,en zeki uyanıkta biziz bizlere göre

buragı isteyen varmıydı burda o sıralar yoktum
biz burak aday falan lafları cıkınca gülüp dalga geciyorduk adam baskan oldu

Elmas ve ekibine seçim dönemi destek oldum ama sahtekar çıktılar. Nerde sponsor? Nerde transfer? Futbol ve basketbol da tek transfer yapamadılar. Psv maci öncesi orta saha ve sol bek yokken transfer yapmamak akıl tutulması. Şampiyonlar ligi demek 40 milyon euro demek. Bu kadar umutsuz bir kulüp muyuz ? Direk elendik gibi davranıyor yonetim. Ömer bayram ve akbaba oynar psv macinda. En azından 2 transfer beklerdim.

O bahsettiğin tüm şeyler olumlu sonuçlandığında utanacak misin? Sahtekar ciddi ithamdir bence biraz tartarak seçin kelimelerinizi. Fazla tez canlisiniz, işler ne zaman böyle aceleye geldi mi boka sarıyor. Daha bunun farkında değilsiniz. Diagne kazığını da siz soktunuz. Falcao yu da. Ya falcao ya istifa diyen gruuh şimdi cengiz yönetimini o transferden suçluyor. Bunu taraftar yaptı. Ha yönetim baaasirizdi ama kıçımıza milyon avrolar kaçırıp bir sonraki yönetimin elini daraltan da bu sözleşmeler bu maaşlar. Bunu göremeden elestiremezsiniz. Konuları neden sonuç ilişkisine göre degrrlendirirseniz doğru sonucu bulacaksınız.

Sen nezdinde yazdım ama sözlerim sana değil alınma lütfen.

GSCimbom Mobile App

O bahsettiğin tüm şeyler olumlu sonuçlandığında utanacak misin? Sahtekar ciddi ithamdir bence biraz tartarak seçin kelimelerinizi. Fazla tez canlisiniz, işler ne zaman böyle aceleye geldi mi boka sarıyor. Daha bunun farkında değilsiniz. Diagne kazığını da siz soktunuz. Falcao yu da. Ya falcao ya istifa diyen gruuh şimdi cengiz yönetimini o transferden suçluyor. Bunu taraftar yaptı. Ha yönetim baaasirizdi ama kıçımıza milyon avrolar kaçırıp bir sonraki yönetimin elini daraltan da bu sözleşmeler bu maaşlar. Bunu göremeden elestiremezsiniz. Konuları neden sonuç ilişkisine göre degrrlendirirseniz doğru sonucu bulacaksınız.

Sen nezdinde yazdım ama sözlerim sana değil alınma lütfen.

GSCimbom Mobile App
Gorecez bakalim hocam. Umarim utanırım da Galatasaray kazanır.

Forumdaki üyelere bakınca koca bir karanlık görüyorum. Nası bu hale geldi bu forum ona da şaşırıyorum. Kapanma arifesinden dönen bu foruma gereksiz emek verildiğini, boşa cabalandigini da düşünüyorum. Koca bir çöp kutusu oldu malesef burası.

GSCimbom Mobile App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt