- 27 Aralık 2008
- 21.857
- 1.444
- 1.983
Stanciu'da tam bizde tutunamayıp Sivasspor'a gidecek, orada coşacak falan bir hava seziyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaşansın lütfenADS'ye sağ açığa Feghouli, sol açığa Babel verelim. Bonservissiz, hatta maaşlarının yarısını ödeyelim ilk sezon.
Genç yabancılar pahalıBu Ghezzal muhabbei sıktı,
Anadolu kulüplerinden yabancı oyuncu alma saplantısından kurtulmamız gerekir.
bende diyorum ortada muz diye bağıran adam nerde , 2 gündür ne mutluymuşum.Selamlar. 2 günlük ban beni yıldıramaz. GSC yi muzdan ve muz ortalardan mahrum edemezsiniz. Kral geri döndü.![]()
Selamlar. 2 günlük ban beni yıldıramaz. GSC yi muzdan ve muz ortalardan mahrum edemezsiniz. Kral geri döndü.![]()
Genç yabancılar pahalı
Yaşlı yabancılar maaşı çok
Yerli gençler (sınır yüzünden) pahalı
Anadoludaki yerli ve yabancılar genel olarak çöp
Bİ konsensus sağlayıp şöyle geniş bi liste yapın 20-25 yaş arasında geleceği parlak, kulübü salak, ucuza kapatabileceğimiz, para istemeyecek, türkiyeye gelmeyi kabul edecek yabancıları içeren. Oturup üstüne tartışalım.
O fiyata sen Kerem'i verir misin mesela? O yüzden boş konuşmayalım.Türkiye'den Fenerbahçe'yi saf dışı tutmam gerekirse alınacak yegane yabancı N'Dao olabilir. Ona da en fazla Jimmy + 500K vererek kapatırsak olur, fazlası zarar.
GnydnnnnssGünaydın saygıdeğer GSC Ailesi
Bugünden de beklentiniz olmasın. Herkes işine gücüne baksın.
Ben yönetimsel bir şeyden bahsetmiyorum taraftar olarak bizim transferlere olan bakış açımızın rezaletini vurguluyorum.Cihan ben GK üyesiyim ben olumlu ya da olumsuz olayları eleştirmekle mükellefim. Senin söylediklerini yapmak istesem herhangi bir yönetime girerdim. Senin yaptığın demokrasisi oturmuş bir ülkede (bizim ülkeden bahsetmiyorum) herhangi bir gazeteciye hükümeti eleştirdi diye gel sen yönet o zaman demek gibi bi şey.
O fiyata sen Kerem'i verir misin mesela? O yüzden boş konuşmayalım.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
PSV ile aramızda çok fark yok aslında. Bizde her şey belirsiz. Ne transfer ne yardımcılar. Hazırlıksız çıkıyoruz maçlara ve rezil oluyoruz. Bana göre eleme ihtimalimiz %25 di. Ancak bu hazır olmama durumu sebebiyle %5 e indi. Yönetim sınıfta kaldı kalacak.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi aynı kanıdayım ama şöyle bi durumu da göz ardı edemeyiz; bu tarz bi adamı Karagümrük'ün getirip 11'e koyması başka bizim getirmemiz bile başka, kaldı ki 11'e koyalım.Vermezlerse almam ben de.
Adam akıllı scout ekibimiz olsa N'Dao gibi 10 tane adamımız olurdu. Bedavaya aldılar Senegal'de sürünürken. Zaten üstüne bu adamın kontratı da seneye bitecek.
Jimmy + 500k gayet iyi bir teklif.
Bu oyuncuların değerleri benim gözümde bu.