Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Ghezzal muhabbei sıktı,

Anadolu kulüplerinden yabancı oyuncu alma saplantısından kurtulmamız gerekir.
Genç yabancılar pahalı
Yaşlı yabancılar maaşı çok
Yerli gençler (sınır yüzünden) pahalı
Anadoludaki yerli ve yabancılar genel olarak çöp

Bİ konsensus sağlayıp şöyle geniş bi liste yapın 20-25 yaş arasında geleceği parlak, kulübü salak, ucuza kapatabileceğimiz, para istemeyecek, türkiyeye gelmeyi kabul edecek yabancıları içeren. Oturup üstüne tartışalım.

Genç yabancılar pahalı
Yaşlı yabancılar maaşı çok
Yerli gençler (sınır yüzünden) pahalı
Anadoludaki yerli ve yabancılar genel olarak çöp

Bİ konsensus sağlayıp şöyle geniş bi liste yapın 20-25 yaş arasında geleceği parlak, kulübü salak, ucuza kapatabileceğimiz, para istemeyecek, türkiyeye gelmeyi kabul edecek yabancıları içeren. Oturup üstüne tartışalım.

Cihan ben GK üyesiyim ben olumlu ya da olumsuz olayları eleştirmekle mükellefim. Senin söylediklerini yapmak istesem herhangi bir yönetime girerdim. Senin yaptığın demokrasisi oturmuş bir ülkede (bizim ülkeden bahsetmiyorum) herhangi bir gazeteciye hükümeti eleştirdi diye gel sen yönet o zaman demek gibi bi şey.

Türkiye'den Fenerbahçe'yi saf dışı tutmam gerekirse alınacak yegane yabancı N'Dao olabilir. Ona da en fazla Jimmy + 500K vererek kapatırsak olur, fazlası zarar.

PSV ile aramızda çok fark yok aslında. Bizde her şey belirsiz. Ne transfer ne yardımcılar. Hazırlıksız çıkıyoruz maçlara ve rezil oluyoruz. Bana göre eleme ihtimalimiz %25 di. Ancak bu hazır olmama durumu sebebiyle %5 e indi. Yönetim sınıfta kaldı kalacak.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cihan ben GK üyesiyim ben olumlu ya da olumsuz olayları eleştirmekle mükellefim. Senin söylediklerini yapmak istesem herhangi bir yönetime girerdim. Senin yaptığın demokrasisi oturmuş bir ülkede (bizim ülkeden bahsetmiyorum) herhangi bir gazeteciye hükümeti eleştirdi diye gel sen yönet o zaman demek gibi bi şey.
Ben yönetimsel bir şeyden bahsetmiyorum taraftar olarak bizim transferlere olan bakış açımızın rezaletini vurguluyorum.
X yabancı 29-32 yaş aralığında "oooo yaşlı ona bu kadar maaş mı verilir"
Y yabancı 20-25 yaş aralığında "ooo buna o kadar bonservis mi verilir"
Z yerli "yerli alınmaz aga bunların alayı çöp"
V anadolu yabancısı "çööööp"

Bu perspektiften bakarsak çıkmaz sokaktayız kimseyi alamicaz.

Yoksa yönetimi eleştirin eleştirmeyin dozunda olduğu sürece abartıya hakarete iftiraya kaçılmadığı sürece lafım yok.

hoca bugün imzaliyor herhalde

Vermezlerse almam ben de.
Adam akıllı scout ekibimiz olsa N'Dao gibi 10 tane adamımız olurdu. Bedavaya aldılar Senegal'de sürünürken. Zaten üstüne bu adamın kontratı da seneye bitecek.
Jimmy + 500k gayet iyi bir teklif.

Bu oyuncuların değerleri benim gözümde bu.
Abi aynı kanıdayım ama şöyle bi durumu da göz ardı edemeyiz; bu tarz bi adamı Karagümrük'ün getirip 11'e koyması başka bizim getirmemiz bile başka, kaldı ki 11'e koyalım.
1 sene öncesine gidelim N'Dao Galatasaray'ın gündeminde diye bi haber olsa mesela burası dahil her yerde şu tarz yorumlar yapılacak "adamın videosu bile yok", "nerden buldunuz bu saatçiyi", "Eminönü'nden birini almışlar futbolcu diye iteliyolar kulübe", "hangi menajerin kucağına oturduk yine" vs.
Taraftar baskısı ne yazık ki inanılmaz bir noktaya ulaşmış durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt