Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1625753054561.png

aralarında topçu varsa beylikdüzünden çevirip floryaya götürelim

Transferi bugün açıklasa; geldiydi, gittiydi p.tesi top başı yapar.
Burak Elmas ve Işitan Gün, cl maçı ve kadro ile ilgili yalan söylemişlerdir.

Utanın ey yönetim bizim iki katımız borcu olan elektrik faturasını zar zor ödeyen taraftarı bizim 3 te birimiz olan klüple bile transferde baş edemiyorsunuz ben artık gerçekten sıkıldım
4 milyar tl borç 1.5 milyar tl alacak görünüyor ya hesaplarımızda o 1.5 alacağın uydurma bir kalem olduğunu düşünüyorum yoksa 2 2.5 milyar tl borcu olan klübün 4 ve 8 milyar tl borcu olan klüplerden daha çok fakir edebiyatı yapmasını aklım mantığım almıyor bu alacak kalemimiz bence şişirme bir alacak bizim kimden neyden alacağımız olacak onuda çözemiyorum

Şampiyonlar ligi ilk maçına neredeyse 10 gün kalmış, orta saha(en az 2), sol bek, sağ kanat, sol kanat (kör topal Babel, oynatılır mı bilinmez Kerem) bekliyorken, Keçiörengücü'nden bile topçu alamadık. Sabırlar dilerim.
Ben turu geçme şansımızı zayıf görüyorum eğer yönetim ve teknik ekipte böyle düşünüyorsa ve o yüzden transferlerde acele edilmiyorsa bilemem.

Ne doğru dürüst transfer yaptık ne hazırlık maçı. Psvden fark yemek kacinilmaz
Adamim, PSV ne yapti bu arada?

362f253340aa8adfc71a6f0d2b354b86.png

Oynadiklari ilk mac Molenbeek, Belcikanin 2. liginden bir takim. Ondan sonraki maclarida artik Almanyanin 3. ligindenmi artik...transferler desen onlarinda pek birseyi yok. Ha iyi takimmi? Iyidir ama onlarinda her an satma korkulari var o iyi oyuncularin. Malen, Dumfries her an gidebilirler ve ondan sonra geride kalan takim hicte o kadar bizi silip gececek gucte degil.

Ha, bize onlari yenmek icin daha transferler lazimmi? Lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt