- 26 Kasım 2012
- 186.496
- 261.318
- 5.998
psv 25inde başladı sanırım hazırlıklara
biz 14 müydü ne
biz 14 müydü ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak elmas kim ben bunu seçimden öncede söyledim kendisinin babası sezgin elmas babasının yanında senelerce çalıştım
eskiden sezginler holding iken baya iyiydi sonra iflas etti bir kaç distribitörlük yönetiyor başkan aile şirketini bırakıp
ülkere gitti maddi olarak asla güçlü değiller bana başkan seçilek deseler güler geçerdim.
Tek bir artısı efsane başkan Faruk sürenin kızıyla evli olması camia içindeki ağırlığını kullandı ve seçildi.
Yoksa bırakın başkanlığı yönetimde bile zor görev alacak birisi ekibinde maddi kaynak yaratacak insanlar varsa belki dedim.
Yalan yok yönetimini tanımıyorum kim necidir bilmem ama anladığım kadarıyla yönetimide kendisi gibi
fakirlerden oluşuyor Cengizi arayacağız net
Benfica Kulübü tüzüğüne göre, Başkan Yardımcısı Rui Costa'nın başkanın yokluğunda tüm yetkileri üzerine alması bekleniyor. (A Bola)
Parasi olan yanlis yapsada illa tutacak transferi yapar biz ilk 11 seviyesinde 3 oyuncu bile alamiyoruz.Koçta para varda ne yapıyor abi ?
Önemli olan kaynak yaratacak kurumları ikna edebilmek ve gelen paraları iyi kullanabilmek.
Saygı duyulan çevresi olan bir insan olmak önemlidir ama Galatasaray markasını iyi kullanabilmek kişiden daha önemli duruma gelebilir.
Ali koç beko olarak barcelona'ya sponsor oldu alabildi mi 1 tane futbolcu oralardan ?
Yangın başladıevet beyler tatildeyim ama kaos hazırlıkları var dediler geldim
Bence şu an yönetimi ciddi şekilde eleştirmek için erken olduğunu düşünüyorum PSV maçlarını beklememiz daha doğru olur elenirsek ciddi şekilde eleştirilmeyi hak ederler sponsorluk konusunda da eleştirmemek lazım önceki yönetimin ne gibi sözleşmelere imza attığını bilmiyoruz bence az sabretmeliyiz
10 gün sonra maça yedlin ömer bayram bekleriyle çıkacaz
sağ kanat feguli forvet arkası da akbaba
:red: