Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.914
- 5.188
Ben biliom işte bugün olmalıben bilmem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben biliom işte bugün olmalıben bilmem
kulüpler birliği başkanı Ağaoğlu olmuş, yabancı sınırlamasını en çok seven adam , kim tayin ediyor bu başkanları acaba ,
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burada mı sözlükte mi birisi yazmıştı, TFF Limitlerinden dolayı hocanın imzasını olabildiğince geç açıklayıp transferlere göre limit için ayarlama yapmak istiyor olabilirler diye. Belki de böyle bir durum vardır.Hocamı bugün açıklamayacaklarsa ne zaman açıklayacaklar söyle bakalım
Ali Koç Özdemir ile danışıklı dövüş yapıyor, sözüm ona anlaşamiyorlar , ama ikiside aynı yer için yoğun çalışıyor, çocuk kandırıyorlar hesapta,Ben tersi olarak biliyorum. Yabancı sınırını istemiyordu diye aklımda kalmış. Ülkede yabancı sınırını isteyecek ilk adam Ali Koç'tur. Bay vizyon bunu dillendiremez ama sinsi olduğu için arka planda ince ince çalışmıştır ve çalışıyordur.
Ağaoğlu atama ile ts baskanı, yeni bir atama ile kb başkanı oldu , yerli yerli diye sürekli çırlayan kendisiEvlerine ateş salsın, birlikleri bozulsun...Ali Koç Özdemir ile danışıklı dövüş yapıyor, sözüm ona anlaşamiyorlar , ama ikiside aynı yer için yoğun çalışıyor, çocuk kandırıyorlar hesapta,Ağaoğlu atama ile ts baskanı, yeni bir atama ile kb başkanı oldu , yerli yerli diye sürekli çırlayan kendisi
sayım yapan darbükatörler var mı
aminEvlerine ateş salsın, birlikleri bozulsun...
Kanka ben banlanacaksam burak başkan 30m taraftarı kandırmaktan müebbet yemeli43 Dk (semih aslan'ın banlanmasına)
sen banlanmazsan burak banlazmazsa nasıl transferler açıklanır kapaKanka ben banlanacaksam burak başkan 30m taraftarı kandırmaktan müebbet yemeli
gerçek bir görüntü değil gibi oynanma var sanki1 aydır Barış Alper aşağı barış Alper yukarı derken PSV maçı geldi çattı maalesef hala 2.ligden bi oyuncu alacağız bakalım ha gayret, uçaklar inecekEkli dosyayı görüntüle 129781