Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulüpler birliği başkanı Ağaoğlu olmuş, yabancı sınırlamasını en çok seven adam , kim tayin ediyor bu başkanları acaba ,

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben tersi olarak biliyorum. Yabancı sınırını istemiyordu diye aklımda kalmış. Ülkede yabancı sınırını isteyecek ilk adam Ali Koç'tur. Bay vizyon bunu dillendiremez ama sinsi olduğu için arka planda ince ince çalışmıştır ve çalışıyordur.

Hocamı bugün açıklamayacaklarsa ne zaman açıklayacaklar söyle bakalım
Burada mı sözlükte mi birisi yazmıştı, TFF Limitlerinden dolayı hocanın imzasını olabildiğince geç açıklayıp transferlere göre limit için ayarlama yapmak istiyor olabilirler diye. Belki de böyle bir durum vardır.

Elmas elmas oldu bakır

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 gündür yangın yapmayın diyen tayfa da yavaştan hararet başlamış. En baştan söylüyorum. Yapacakları en fazla transferler malum Arda Emre. Bu iş en başından belliydi ama nedense kimse hâlâ ses çıkarmıyor. Sonra bize atar gider yapılıyor. Böyle şeffaf yönetim de olacağına olmasın daha iyi. Koca klüp parası olanında olmayanında oyuncağı haline geldi

Ben tersi olarak biliyorum. Yabancı sınırını istemiyordu diye aklımda kalmış. Ülkede yabancı sınırını isteyecek ilk adam Ali Koç'tur. Bay vizyon bunu dillendiremez ama sinsi olduğu için arka planda ince ince çalışmıştır ve çalışıyordur.
Ali Koç Özdemir ile danışıklı dövüş yapıyor, sözüm ona anlaşamiyorlar , ama ikiside aynı yer için yoğun çalışıyor, çocuk kandırıyorlar hesapta, Ağaoğlu atama ile ts baskanı, yeni bir atama ile kb başkanı oldu , yerli yerli diye sürekli çırlayan kendisi

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim kap gelebilir yalnız 47 yıl önce bugün imzayı attı , şimdi yeni 3 yıllık imza ile 50. Yılı görme dileğiyle hocam gibisinden

1625758332445.webp

Son dakikalarda,kırmızılarda kapları göreceğimize kulüpler birliğinin yeni başkanını görüyoruz
Şaka gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt