Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.882
- 22.379
- 2.663
yok dostum bizim uçaklar doğrudan böyle iniş yapıyorgerçek bir görüntü değil gibi oynanma var sanki
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok dostum bizim uçaklar doğrudan böyle iniş yapıyorgerçek bir görüntü değil gibi oynanma var sanki
sayıma başla darbükatör bugün kap varSon dakikalarda,kırmızılarda kapları göreceğimize kulüpler birliğinin yeni başkanını görüyoruz
Şaka gibi
ha ?sayıma başla darbükatör bugün kap var
say diyorum üns
Kap gelmezse banlanıyoruz kapdash. Yanıma birini buldum nihayetsayıma başla darbükatör bugün kap var
sayıma başla darbükatör bugün kap var
say diyorum üns
sayım yapan darbükatörler var mı
rahat ol renktaşKap gelmezse banlanıyoruz kapdash. Yanıma birini buldum nihayet
bu isim yakışmadı sana , ionut lutu yapsaydın bariUfuk talay ve lonut lutu'yu almisiz![]()
futbol takımına mıUfuk talay ve ionel lutu'yu almisiz![]()
Koctaki o para olmasa o klup coktan batmisti feneri bizim yoneticilere ver borcu gordumu kalp krizinden olurlerKoçta para varda ne yapıyor abi ?
Önemli olan kaynak yaratacak kurumları ikna edebilmek ve gelen paraları iyi kullanabilmek.
Saygı duyulan çevresi olan bir insan olmak önemlidir ama Galatasaray markasını iyi kullanabilmek kişiden daha önemli duruma gelebilir.
Ali koç beko olarak barcelona'ya sponsor oldu alabildi mi 1 tane futbolcu oralardan ?