Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.771
- 26.161
- 3.183
bekle bekle bekle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Twitter romantik tayfa dolu, onlardan iş çıkmaz.Yangın tayfa ile buraları ve sosyal medyaları yakmak için sabırsızlanıyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hahahhashdahshda

Kahkaha attım.
10 gün ek süre mi veriyoruz Elmas beye?Evet beyler yangın tayfayı topladım bir kamyon adam hazırda bekliyordu zaten ayık olun timeline'ı dağıtmaya geliyoruz;
![]()

Çocukları tutamıyorum Arif, KAP istiyorlar...10 gün ek süre mi veriyoruz Elmas beye?
Sonra![]()
Sen de Başkan gibi hayallerimizle oynama.Yarın Saat 19.05 da gelişmeler olabilir![]()
Ben bir çocuklara sorayım transferleri...
Yayınlara nasıl mı hazırlanıyorum?
Buyrun:
Bugün her halde güldüğüm tek olay budur.

Çocuklar yakında herşeyi aleve verecekler...derhal bir Kap Çilek borcunu ödemesi gerekir Başkan.Çocukları tutamıyorum Arif, KAP istiyorlar...
'kınalıda yangın çıktı, saati kurmazsan durur' diyor.tizi reftar olanın payine damen dolaşır
Şakası yok aytac olmasa 6 numaraları kimse yoktuaytac ı takımımıza kazandıran a albayrak a teşekkürü bir borç bilmeliyiz. kendisi son transferimizdir kıymeti bilinmeli.
Birinci kampa mi ikinci kampa miBüyük başkan sn elmasa ve ulu imp terime güvenin rtaşlar
Demekki çok ince eleyip sık dokuyolar
Onlarda transferler gelsin kampa yetişsin istemezmi
Kadromuz zaten tamam gibi