Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao kestane olarak anılacaktır

Bonservismi ? Maaşının bi kısmını biz öderz bonservis falan beklentiniz olmasın bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Babel falcao feghouli promosyonu 10 miyon euroya bitsin bu iş falcao bonservisi 100 tl falan gösteririz . 60 tl alsın ibnoş monacospor

"Ghezzal, Beşiktaş'a olduğu kadar Galatasaray'a da yakın diyebiliriz."
( @Turkserhan / @tivibuspor )

hayret ilk defa bir işin öncülüğünü biz yapıyoruz galiba.

:asd:

1625769793780.webp

Belhanda 'dan sonra Falcao / Babel ve Feghouli 'yi de elden çıkarmak zorundayız, artık misyonunu tamamlamış, kimlikte 35 ama sahaya çıkınca beden yaşı olarak 60 yaşında gibi görünen bu adamların milyon € maaş alıyor olması zoruma gidiyor. Şaka gibi şu üçlünün senelik garanti ücreti 12 mil.€ filan kap'a bildirilmeyen opsiyonları ekstraları maç başı ücretleri ile birlikte belki de Galatasaray 'a senelik maliyetleri 15 mil.€ 'yu geçiyordur

Tabii bir de Fatih Terim 'in kullanmayı düşünmediği Diagne, Luyindama ve haberler doğruysa Yedlin üçlüsü var.Bunları da dahil ederek şu adamlar elden çıkarılmadığı sürece transfer filan beklemiyorum belki bir sol bek alınır döndürebilirsek Gedson 'u geri göndeririz o kadar yoksa yaptığımız transferler Barış Alper Yılmaz 'dan hallice olur ki onu bile bildiremedik daha

PSV maçına kadar transfer filan beklemiyorum da PSV maçına girdiğimiz süreçte Falcao / Babel ve Feghouli 'yi de elden çıkarmış Diagne, Luyindama ve Yedlin üçlüsü için alıcı bulmuş olursak benim için bu yönetim transferde başarılı sayılır. Yok zaten bu adamları elden çıkarmayı beceremeyeceklerse Mustafa Cengiz yönetiminden bir farkları kalmaz transfer konusunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt