Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam yaşlanıyoruz, forum ortalamasına göre zaten 'fosil' iz de tenis izlemediğime vurgu yapman ihtimalini düşünmemiş olmam normal. Benim kadar tenis maçı izleyen, oyuncu-teknik analizi yapan çok az kişi vardır. Keşke bu kadar abartmasam ama elde değil, en ciddi hobim sonuçta...
Tahirin geçen yazdığı nadalın her servisten önce kronolojik olarak yaptığı hareketler dikkatini çekmişmiydi

İyi takımda 3lü stoperle oynuyosan önlerindeki os 2lisinin ikiside ofans ağırlıklı olmalı flo defansif

Mahmuta ne diyosun

Mevcutla giden bekleri top diye oynar bence

Terimin haberi varmıdır bundan
O yüzden Flo yerine Hernani? dedim zaten. İsmi geçenlerden Paulinho seni daha çok tatmin edecektir diye tahmin ediyorum ama paraya-kariyere doymuş, yaşı geçkince diye öncelik vermedim, sporcu karakteri yüksek bir adamsa buyursun gelsin...

Çok az izlesem de çok beğendiğim, ışık gördüğüm için Mahmut' u hemen kadroya yazıverdim. Altyapıdan çıkan her futbolcuyu kolayca beğenen biri değilimdir. Başlığına da yazdığım üzere, gereğinden fazla gözüpek davranmasını kendisini ispat etme gayretine bağladım. Biraz daha sakin ve dengeli olursa, yürüyüp gitmemesi için bir sebep yok. Sabri ile yıllar yılı sınanmış bir taraftar topluluğuyuz...

O yüzden Flo yerine Hernani? dedim zaten. İsmi geçenlerden Paulinho seni daha çok tatmin edecektir diye tahmin ediyorum ama paraya-kariyere doymuş, yaşı geçkince diye öncelik vermedim, sporcu karakteri yüksek bir adamsa buyursun gelsin...

Çok az izlesem de çok beğendiğim, ışık gördüğüm için Mahmut' u hemen kadroya yazıverdim. Altyapıdan çıkan her futbolcuyu kolayca beğenen biri değilimdir. Başlığına da yazdığım üzere, gereğinden fazla gözüpek davranmasını kendisini ispat etme gayretine bağladım. Biraz daha sakin ve dengeli olursa, yürüyüp gitmemesi için bir sebep yok. Sabri ile yıllar yılı sınanmış bir taraftar topluluğuyuz...
Her ayağına top geldiğinde şener linnes yedlin kısmen omar gibi geriye dönmeyip bazen ileriyi düşünmesi bile yeterli

Kopup gidiyo çalımla pasla

Eleman geçiyoda genelde

Terimin haberi bile yoktur gerçi turgutlusporda izleriz

''Hızlı giden atın boku seyrek düşer'' de çok önemli...Seyrek düşmesinin mahzuru, yahut sık düşmesinin faydası nedir? diye bir soru aklıma gelse de hemen ötelerim; büyüklerimiz bir özdeyiş olarak böylesine muteber görüyorsa, elbette vardır bir bildikleri...
Konunun ehli olduğunu sanan çoğu insan, elindeki işi hızlı bir biçimde yapmak ister. Hızlı işin olması, onların daha büyük getiri ile karşılaşacağı anlamına gelmez. Burada atasözümüz ile ilgili bir bağlantı kurarak anlatma yaparsak; at dışkı işini rahat yapabilmek için sabit durmalıdır. Bu onun için olması gereken bir eylem olduğu gibi hayati bir önemdir de. Fakat hızlı koşarken bu kararlı eylemi gerçekleştirme sorunu çeker. Bir işi yapmaya çalışırken diğerini yapamaz. Sonuç olarak işimizi hızlı yapıyoruz derken, farklı bir işimizi aksat yapabilir, daha büyük sorunlara yol açabiliriz.

manası derinmiş.

Konunun ehli olduğunu sanan çoğu insan, elindeki işi hızlı bir biçimde yapmak ister. Hızlı işin olması, onların daha büyük getiri ile karşılaşacağı anlamına gelmez. Burada atasözümüz ile ilgili bir bağlantı kurarak anlatma yaparsak; at dışkı işini rahat yapabilmek için sabit durmalıdır. Bu onun için olması gereken bir eylem olduğu gibi hayati bir önemdir de. Fakat hızlı koşarken bu kararlı eylemi gerçekleştirme sorunu çeker. Bir işi yapmaya çalışırken diğerini yapamaz. Sonuç olarak işimizi hızlı yapıyoruz derken, farklı bir işimizi aksat yapabilir, daha büyük sorunlara yol açabiliriz.

manası derinmiş.
Hosgeldin Alpay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt