Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Fiyat yukseltme yerine gercek transfer yapmayi tercih ederim ustadim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hak ediyorlar ugrassin dursunlar simdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fiyat yukseltme yerine gercek transfer yapmayi tercih ederim ustadim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Marianoda gamsizdi reisSarachhi daha caliskan ve hirsli bir oyuncu karakter olarak. van Aanholt yeteneksiz demiyorum ama biraz laubali, daha gamsiz bir herif.
Yani sadece bizle görüşüyorlar. Adam olumsuz mu olumlu mu konuştu bizim hakkımızda?Trt spor’da muhabir Alanyaspor’lu yoneticiye bizim Berkan’a olan ilgimizi sorunca gorusmeler devam ediyor dedi, sonra Sassuolo’nun ilgisi var mi sorusuna verdigi cevap: “sanirim var”
aynen sanirim var aynen
konusurken sacıyla oynadıYani sadece bizle görüşüyorlar. Adam olumsuz mu olumlu mu konuştu bizim hakkımızda?
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baskanlar gorusuyor dedi, fazla detay vermediYani sadece bizle görüşüyorlar. Adam olumsuz mu olumlu mu konuştu bizim hakkımızda?
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EyvallahBaskanlar gorusuyor dedi, fazla detay vermedi.
Mariano cok daha teknik oyuncuydu eger van Aanholt ile kiyaslarsak. Neyse zaten daha iyisini alamayacagiz o yuzden bu transfere karsi degilim.Marianoda gamsizdi reis
7biz falcaoya 5ten fazla veriyoruz galiba yoksa her türlü giderdi.
Çok para geri dönüşümü yokStanciu 7den asagiya bitmez dedik
Eleştirmem istenmiyor renkdaş. Başlığından vs banlıyorlar.Elması eleştirmiyorsun renktaş.Yoksa seni satın mı aldılar ?
Kim bu densiz rengim?İsim alalım.Burası özgür bir platform değil mi? @modsEleştirmem istenmiyor renkdaş. Başlığından vs banlıyorlar.
Stanciu max 6
Fazlasını istiyorlarsa yolacak başka kaz bulsunlar
yok 10 isteyin