- 30 Ağustos 2009
- 30.536
- 20.735
- 2.763
Yalan benden daha iyi mi bilecek?''Abdülkerim Bardakçı için bize ulaşan teklif yok. Satmayı düşünmüyoruz''
Konya başkanı
Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan benden daha iyi mi bilecek?''Abdülkerim Bardakçı için bize ulaşan teklif yok. Satmayı düşünmüyoruz''
Konya başkanı
luyindamaya 8 verdiren scout ekibini kutlar, başarılarının devamını dilerimMarcao
Luyindama
Kerem
Mohammed
Bu sene Barış.
scout ın sana göresi bana göresi olmaz. Bunlar scout transferidir.Sana göre bunlar scout transferi, bana göre degil.
La senin dediğin scout transferi değil beleşe adam kapmak. He 8 çok ama onun hatası scout a yazılmaz.luyindamaya 8 verdiren scout ekibini kutlar, başarılarının devamını dilerim
3 büyük takım da transfer yapmadı/yapamadı (free topçular hariç). Belli ki bir yerden beklenen ödemeler var. Durum böyleyken transferler nerede diye ortalığı ayağa kaldırmanızı anlamıyorum.
Kolpaya son verelim artık.
benim scout anlayışım -ister bedelsiz olsun ister 20mye- hocanın sistemine uygun topçuları takıma kazandırmak.La senin dediğin scout transferi değil beleşe adam kapmak. He 8 çok ama onun hatası scout a yazılmaz.
He Luyi onun sisteme uygun değildi.benim scout anlayışım -ister bedelsiz olsun ister 20mye- hocanın sistemine uygun topçuları takıma kazandırmak.
tabi ki bu topçular ileride kar edebileceğin ya da uzun süre formayı teslim edebileceğin topçular olmalı.
bruma da scout transferidir benim gözümde kerem de mesele o değil
Ömer Ali'yi İstanbul'a getirdim sırada Abdülkerim var.Kolpaya son verelim artık.
ciddi mi yazdın yoksa t mı?He Luyi onun sisteme uygun değildi.
aklımı tatilden geri getirdim. tekrardan tatile çıkarınca normal halime dönerim@Yusuf Kara kaç para aldın fikirlerini satmak için ?
Yalnız Luyindama o sezon sakatlanmasaydı devre arası 14-15 civarı bir paraya satılacaktı. yani baktığında doğru bir yatırımdı çapraz koparacağını kimse hesap etmemişti.luyindamaya 8 verdiren scout ekibini kutlar, başarılarının devamını dilerim
ciddi mi yazdın yoksa t mı?
aklımı tatilden geri getirdim. tekrardan tatile çıkarınca normal halime dönerim
Ciddi lan.ciddi mi yazdın yoksa t mı?
aklımı tatilden geri getirdim. tekrardan tatile çıkarınca normal halime dönerim