- 22 Kasım 2008
- 12.823
- 17.089
- 2.943
İç saha forması çok güzel görünüyor. Buraya konulan dandik versiyonu değil de maç forması farklı olur demiştik. 999 lira olması ise üzücü tabi maç formasının.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
h.o nedir herif oynuyor mu demek
0 euro. Gereksiz topcularin sözleşmelerini uzatan takima bağış mağış yapmamGedson'u bonservisi ile alacağız diyip kampanya yapsalar;
1- Kaç para verirdiniz?
2- Bonservisin ne kadarını toplayabiliriz sizce?
5 milyon tl max toplanır.Gedson'u bonservisi ile alacağız diyip kampanya yapsalar;
1- Kaç para verirdiniz?
2- Bonservisin ne kadarını toplayabiliriz sizce?
Bu neyin tribi oğlum?
Melo ile alakası yok sadece dengesiz yürekli topa hamleleri var. Teknik oyun görüşü dikine top sürme vasat gelmez umarımCartagena = Genç Melo.
Sie edin Dieng falan bunu alın.
Iki ay sonra hoca için adam öldürür.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
özür dilerimTripe sokuyorlar beni abi onlari gor bunlari goruyorsun
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
1000 lira dğl knk dikkat et. 999 lira.İç saha forması çok güzel görünüyor. Buraya konulan dandik versiyonu değil de maç forması farklı olur demiştik. 999 lira olması ise üzücü tabi maç formasının.
Tribine banmak isterimTripe sokuyorlar beni abi onlari gor bunlari goruyorsun
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Melo ile alakası yok sadece dengesiz yürekli topa hamleleri var. Teknik oyun görüşü dikine top sürme vasat gelmez umarım
Bana forma alır mısın doktor1000 lira dğl knk dikkat et. 999 lira.
Inflasyon boyle bisey.Maç forması 999 TL olduğuna göre kombineler çıksa kale arkası en az 1.500-2.000 TL, doğu-batı üst en az 4.000 TL olur.
Büyük tutarlar eskiden rahatça yaptığımız şeyler artık lüks olmaya başladı ama insanlar çok geç fark ediyor bunu.