Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zerre şey.. yani umurumuzda değil
Gedson'a Kaan'a sulanan dedem miydi
Parayı veren istediği adamı alır. Paraları yoksa bu bizim meselemiz değil
elmasın da aynı şeyi söylemesi lazım. bunların yöneticisi emre kocadağ değilmiydi gedsona talip olduklarını söyleyen. o noktadan sonra etik falan olmaz zaten.

Sadece duran topları kullansa feg denen heriften daha katkıda bulunur

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ghezzal istiyora tjk'ye de gidebilir
Bu durumda da tjk parayı bayılıp alacağı için yine sorun yok benim için

Başkan kendine yol yapmaktan Galatasaray'a zaman ayıramıyor. Gerçekten yazık. Hadi bizi geçtim kendine tapanları hayal kırıklığına uğratıyor

Bir oyuncuyu rakibimiz alınca övülmeye biz alınca ya da alma durumu oluşunca kötülenmeye başlanıyor..

Ghezzal için de yok ağır yok solunu kapatınca birşey yapamıyor gibi şeyler görüyorum..40 haftalık lig maratonunda kaç tane takım kapatabildi solunu...Adam efsane sezon geçirdi.Sadece duran top katkısı yeter.Ayrıca şutları iyi,pas oyununa yatkın,sakatlık olayı yok üstüne işinde gücünde bir adam...Ve bu adamı aldığında direk rakiplerinden birinin en büyük kozunu elinden alıyorsun..

Ghezzal alınırsa çok çok iyi iş yapmış oluruz..

Neyin etigi lam bonservisli oyuncunuzami sulandik adamlar kiralik gecen sene irfancan icin daha beterini ali koc yaptiginda ali koc buyuk baskan para var aldi geldi diyordunuz kudurun kopekler insallah ikisinide aliriz beter olun tinerci kargalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt