- 2 Temmuz 2011
- 140.010
- 60.148
- 5.628
Keske 10 numaraya scout transferi yapsak yav,stanciu uzun sürdü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O aldığı paraya bakar renktaş. Ozornwafor futbolcu değilki zaten.Yok yani davila oyuncusunun hakkını yedirmez demek istiyorum kulübü parmağında oynattı
Şaka bir yana Ghezzal 2 ay öncesine kadar Beşiktaş'ta rekor sayıda gol+asist sayılarına ulaştı, eğer önümüzdeki sezon 38 maçın 32-33 tanesinde birlikte oynarlarsa korkunç skor üretebilir bu ikiliGhezzal ile Stanciu Mohamedi gol kralı yaparlar yalnız seneye 20 leri görür fiyatı rahat
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başkanları mafya, git instagram sayfasına bak, kime nasıl yag çektiğini görürsün.nasıl oluyor bunlar böyle futbolcular alıyor, biz ise hayatımda duymadığım stanciuyu bile anlamıyoruz
Bu kolpa kim ya, bu nu görmekten bıktım. Adam kendi kendine mesaj atıp gizem vermeye çalışıyor.
Bilgili biri gibi kral bekliyoruz daha bana güvenirsen eğer, uzun süredir takipteyim, dediklerinde herhangi bir yanlışlık çıkmadı şu ana kadar.Bu kolpa kim ya, bu nu görmekten bıktım. Adam kendi kendine mesaj atıp gizem vermeye çalışıyor.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sana güveniyoruz renktaşBilgili biri gibi kral bekliyoruz daha bana güvenirsen eğer, uzun süredir takipteyim, dediklerinde herhangi bir yanlışlık çıkmadı şu ana kadar.
yaw hadi rtaş yaw