- 2 Temmuz 2011
- 140.010
- 60.148
- 5.628
Baskan transferle ilgili bisey demedi bu ayhan sensoy ve forza cimbom ne salliyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yayını izlioz kaçıncı dakikada konştuBaşkan ilk defa transferle ilgili konuştu
Konuştu mu canki yayindaBaşkan ilk defa transferle ilgili konuştu
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Valentin Rosier ile ilgilenmediklerini açıkladı:
"Biz 'Ben Beşiktaşlıyım' diyen bir oyuncuyla ilgilenmeyiz. Rosier gündemimizde yok" (@ayhansensoy)
[HaberTürk]
reklama giriyorlar, arada sormuşturBaskan transferle ilgili bisey demedi bu ayhan sensoy ve forza cimbom ne salliyo
Ne zaman konuştu, başından beri izliyorum. Konu transfere gelmedi.Başkan ilk defa transferle ilgili konuştu
oradaki muhabire reklam arası felan söylemiştiryayını izlioz kaçıncı dakikada konştu
rosier olayını diyorum reklam arası sordular büyük ihtimalNe zaman konuştu, başından beri izliyorum. Konu transfere gelmedi.
Twiti sildiler demez 5000 takipcili hesabindan paylasmisreklama giriyorlar, arada sormuştur
Niye söylesin manyak mi ya hoca kiziyo dışarıya bilgi verilmesinioradaki muhabire reklam arası felan söylemiştir
O herifin söylediği doğru olsa FD denen kuş kudurmazdı bu kadar. (bence)rosier olayını diyorum reklam arası sordular büyük ihtimal
Başkanın böyle bir açıklaması yok. Başından beri izliyorum transfer konusuna hiç girmediler
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Niye söylesin manyak mi ya hoca kiziyo dışarıya bilgi verilmesini