Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Evet başkanım had bildirmeye devam ediyor devam edecekte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergenle hakan gibi bunları yiyecek gsliler(!) varken daha çok su akıtırlar o köprüdenstanciunun yatmasından kısa bir süre sonra ghezzal+rosier duyumlarının patlamasını nasıl yorumluyorsun
500 000 euro fazla ver besiktasa gol atip en buyuk cimbom diye bagirir geciniz bu edabiyati futbol profosyenel parayi veren dudugu calarghezzal gelsin isterim ama ben bjknin çocuğuyum diye tweet atan adamı takımda görmek istemem
Nasıl bağladın anlamadım da olunca banlarsın sorun yok
ne oyunu oynuyor, rica olayları doğru muGhezali ve rosieri alacaksan al,almayacaksan elinde doğru düzgün oyuncun yokken,oyun oynama.bu da ilk eleştirim olsun
İrfan iş yapar fenerde sakatlanmazsa falan. GG, caner de bjkde başarılı oldu. Rüştü idare etti. Tolga-serdar falan bizim kapıya koyduğumuz adamlar zaten kapasiteleri belli.Bi servet var galiba geldiği ilk dönem katkı veren oda sonradan sapıtmıştı
Yorum yaptim sadecene oyunu oynuyor, rica olayları doğru mu
Böyle konuları önemsemediğimi falan mı düşünüyorsun yani ki ben o kelimeyi buraya yazmam bileadmin olacağım falan yok. tecavüz gibi şerefsizce bir konunun bu kadar rahat burada konuşulması beni çok rahatsız ediyor.
Baskanina soyle bunusag bekden daha onemli bos mevkiler var , oncelik oralar olmali bence.
Sen 2 haftadır hergün yok temmuzun 1ine kadar 3 transfer bitecek temmuzun 10una kadar dieng,gedson,solbek yetişecek diyip boşa hayal satıyodun burda yangın yapanları eleştiriyodun reks eyliyordunÜzüldüğüm nokta yarin psv macinda ters bi sonucta hani nerde ortasaha denecek?hakli olarak...oyunun vakti degil
He de geç yaMarşı Rui haberleri yeniden patlamış. Di Marzio, Sky’da bizim 5 milyon opsiyon ile kiralama teklifi yaptığımızı söylemiş. Napoli zorunlu olursa tamam demiş. Birazdan yazılı olarakta geçer.