Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üzüldüğüm nokta yarin psv macinda ters bi sonucta hani nerde ortasaha denecek?hakli olarak...oyunun vakti degil

arkadaşlar ghezzalı leicester beleşe felan mı veriyor? 12 mil piyasası gözüküyor,
minimum 5-7 arası isterler. 5 milyon da rosier deniyor.

ikisi toplam 11-12 civarı bonservis tutuyor. bence bu kadar para verebiliyor olsak önce sol bek ve gedsonu alırız.

her halükarda amaç gözdağı vermekse zaten başkanları canlı yayında tüm türkiye'nin gözü önünde resmen yalvardı. bir daha oyuncumuza bulaşmaya maçaları yemez.

ikisininde alınacağını düşünmüyorum ayrıca sezon sonu 30 yaşına basacak biri için öyle 6-7 bonservis verecek durumumuz yok bence.

Ghezali ve rosieri alacaksan al,almayacaksan elinde doğru düzgün oyuncun yokken,oyun oynama.bu da ilk eleştirim olsun

Bi servet var galiba geldiği ilk dönem katkı veren oda sonradan sapıtmıştı
İrfan iş yapar fenerde sakatlanmazsa falan. GG, caner de bjkde başarılı oldu. Rüştü idare etti. Tolga-serdar falan bizim kapıya koyduğumuz adamlar zaten kapasiteleri belli.

Rakip takımdan gelmesinden falan bağımsız gezal-rosierin maliyetleri zaten yüksek bir de ikna etmek için ekstra paralara çıkmak zorunda kalacağız. Bizim önceliğimiz de değil bu bölgeler. Ben ihtimal vermiyorum ikisinin transferine de ancak fiyat artırmak için girdiysek sıkıntı yok sonuna kadar gitsinler.

admin olacağım falan yok. tecavüz gibi şerefsizce bir konunun bu kadar rahat burada konuşulması beni çok rahatsız ediyor.
Böyle konuları önemsemediğimi falan mı düşünüyorsun yani ki ben o kelimeyi buraya yazmam bile
Tartışmak istemem yanlış anlamanı da istemem
Yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim
Ama itham ettiğin şey de çok ayıp bilmeni isterim

Ben alengirli ve uzun is sevmiyorum.beklemeye tek deger adam sneijderdi.o yuzden rakibin elinden oyuncu alma durumlari beni rahatsiz ediyor

Mario Rui haberleri yeniden patlamış. Di Marzio, Sky’da bizim 5 milyon opsiyon ile kiralama teklifi yaptığımızı söylemiş. Napoli zorunlu olursa tamam demiş. Birazdan yazılı olarakta geçer.

Üzüldüğüm nokta yarin psv macinda ters bi sonucta hani nerde ortasaha denecek?hakli olarak...oyunun vakti degil
Sen 2 haftadır hergün yok temmuzun 1ine kadar 3 transfer bitecek temmuzun 10una kadar dieng,gedson,solbek yetişecek diyip boşa hayal satıyodun burda yangın yapanları eleştiriyodun reks eyliyordun

Nerde bu isimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt