Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feguli hala takımın en akıllı oynayan adamlarından tekniği de oyun zekası da takıma göre çok yüksek. eğer satamıyorsak onu bir şekilde motive edip sahaya monte etmemiz lazım. geçen sene feguli li baska fegulisiz baska oynuyordu takım. bi ara sakatlandı ondan sonra dönemedi.
Bu sene yeni kontrat senesi olduğu için iyi oynayacaktır,bu karakterde oyuncuların yaptığı işler böyledir,ilk ve son seneleri iyi oynarlar.
Umarım bize ders olur oyuncu alırken karakterine de bakılır.
İmza törenine pijama ile gelen çatne nin mental olarak ne durumda olduğunu buradan anlayabiliriz.

ben gördüğümü yazıyorum semih. ben güveniyorum o adama. ha satılıyorsa satılsın tabi aldığı parayı iyi olduğu dönemde de haketmiyor. ülke sartları düşünülünce. satılmıyorsa da babel in son 5 maçta verdiği performansı min 15 maç verebilecek potansiyelde.
potansiyelini herkes biliyor da artık adam bitmiş reis. 1 metre önünden geçen topa ayak uzatmıyor. hem mental hem fizik olarak bırakmış bu adam futbolu, terim bile motive edemez

IMG_20210715_114815.webp

Bu fotodan o anlami cikarmis herkes

potansiyelini herkes biliyor da artık adam bitmiş reis. 1 metre önünden geçen topa ayak uzatmıyor. hem mental hem fizik olarak bırakmış bu adam futbolu, terim bile motive edemez
belli olmaz o işler. adamın hayati futbol, öyle ha diyince baslanılmayacağı gibi bırakılmaz da. eğer kafasında bırakmadıysa tabi. o yüzden kafasını sahaya verdirebilirsek başarılı olur diyorum. bu adamlar kısa ve programlı antrenmanla birlikte çok dar sürede bile form tutabilir. 1 sene ayağına top sürmese bile bu kuram doğru bana kalırsa. azim ve süreklilik bu iş.

Beşiktaş kafayı yemek üzeredir. Başkanım sal adamları. Olmayan paramızla millete dert olma.d

Feg geçen sezon leşti.

Falcao ve feghden bir an önce cıkmamız lzm ama daha diagneden cikamiyoruz. Demek ki gercekten oyuncu satmanın zor oldugu bi donemden geciyoruz boş yere eski yonetimi bu konuda elestirmisiz ya da bu yönetimde oyuncu satmayı bilmiyor.

Rony Lopez mi Ghezzal mi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt