Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yuh alioski 30 una gelmiş ya ben de 27 falan sanıyordum he gulum 4 yıllık sözleşme 2.2 milyondan bir de besili horoz

Alioskiyee fatih hocanin pas oyunu icin cok iyi olur diyolar.gelsin o zaman herşey Gs icin

Sneijder hariç , Hollanda çıkışlı topçulardan beklenen hırsı ve verimi alamadığımızı düşünüyorum.Bu yüzden PVA yerine Alioski tercihim.
1626349098382.webp

2.2 den en az 3 yıllık sözleşme desen yapar sana 6.6 milyon euro sorarlar o zaman adama madem bu parayı verecen hazır ffp de yok neden scout sol bek getirmezsiniz diye ulan geri dönüşüde olur hem
Vallahi yıldım artık ya yeter be kardeşim en azından güney amerikadan birini bulsaydınız ya

Valla beni de salak ettiler.simdi herkes pas oyunu icin en iyi isim diyo alioskiye

Solbeke kurzawa veya van anholt yapip,onune de alioski yapalim iste.sagda da olur solda da

Güvenilir sayfa ama bizim haberler için değil. Yine de paylaşayım. Bu arada Alioski’yi bence joker gibi kullanmalıyız. O yüzden bir sol bek daha düşünebiliriz. Bunun olması için Alioski için 2,2’nin yalan olması gerek tabi. Ts 1,2 vermişti yanılmıyorsam.

İşler iyice çorba olmuş gibi
Sol beke yine hiç adı çıkmamış biri gelir , ali naci de son dk diye girer

Babel. Soso. Kerem
Kılınç. Akbaba. Alper
Oğulcan. Arda. Yunus

Momo
Falcao
Diagne

bunlar ne beyler hala transfer istiyorsunuz. Gözünüz doymadı beyler.

Fatih Terim eline gelen oyuncuyu çöp ettiği için kimseden faydalanamıyoruz. Terim'e en iyisini alacaksın ondan yüzde 50 verim alıp şampiyonluğa oynatacak o kadar. Eskiden Terim takımları çok koşardı şimdi sürünüyor hepsi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt