Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stanciu'nun değer dolar gibi artıyor, 1 haftada ikiye katlandı. Geçen hafta 4-5'e almıştık.

Üstadım konuşana değilde bide konuşturana bakmak lazım, ömrü hayatımta bukadar rezil bir transfee dönemi görmedim
1109853.jpg

çarşıdan aldım Kurzawa, açtım baktım Van Aanholt, eve geldim Alioski olacak bu işin sonu.

Gedson da yatmış galiba, oh mis. Neyse, o türbeden bu türbeye ve memleket gezmelerine devam!

Biz de burada polyannacılık oynayalım.

Galatasaray sol beke kimi alıyor?
Bağlantı simgesi
Hürriyet: Van Aanholt
Bağlantı simgesi
Radyospor: Kurzawa
Bağlantı simgesi
Sabah: Alioski
Bağlantı simgesi
Fanatik: Alioski
Bağlantı simgesi
Sözcü: Van Aanholt
Bağlantı simgesi
Sporx: Alioski
Bağlantı simgesi
Asist Analiz: Van Aanholt
Bağlantı simgesi
Fotomaç: Alioski
Bağlantı simgesi
Milliyet: Van Aanholt
Bağlantı simgesi
NTV: Alioski

Eh o zaman Ömerr Bayram hayırlı olsun

Benficanın yerinde olsam çoktan kovmuştum bizimkileri.adamlar 10 küsüre bırakıyor Gedsonu hayla neyin pazarlığı, 13 milyonu tek kalemde çöpe atmış kulübüz, 50 yılda 1 denk gelecek bir şans gelmiş hayla saçma sapan pazarlık.elin neidüğü belirsiz adamalrına keş 6-7m vermesini biliyonuz, ömere ardaya emrelere milyonları gömüyonuz.
Gedson ve Onyekuru kırmızı çizgimdir aga.özellikle Gedson.

psv macına suanki kadro ile girer ve turu geçemezsek yönetim baya eksi puan alır. umarım bunların hesabını yapıyorlardır.

hem ayranımız döküldü hem başımıza kötü şeyler geldi.

Oyuncu satamama hususunda önceki yönetime cok yüklenildi. Yeni gelen ekipte satamıyor knk. Herkes sessiz tepki veren de yok. Herif belki falcao gider diyo o da zor iht. Feg kesin kalıyor. Babelde oyle. Diagne en iyi iht 2-3Milyona satilir veya yine kiralanır. Herif oyle bi sozlesme yapmiski 2023de bitiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt