Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Bayi almaya karar vermişiz takımdaki oyuncu sayısı 7 olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
''Galatasaray'ın daha önce iddia edildiği gibi 7 Temmuz'da UEFA'ya kadro gönderdiği bilgisi kesinlikle yanlış. Sarı-Kırmızılılar, PSV maçı için kadroyu 15 Temmuz gecesi saat 00.00'a kadar UEFA'ya gönderme hakkına sahip. Ayrıca yine PSV maçından 24 saat önce listeye 2 yeni isim bildirme hakkı da kulüplere tanınıyor.
Dolayısıyla Galatasaray transferde beklenen adımları henüz atamasa da PSV maçının kadrosunu bildirmek için önünde 6 günlük bir süre daha bulunuyor. Sarı-Kırmızılılar bu tarihe kadar da transferleri bitiremezse, 20 Temmuz'da da 2 yeni transferini kadroya dahil edebilecek. ''
siyasi mesaj yasak15 temmuza kadar transfer olacak müsterih olun
La ne bilem. Sevemedim pek onuStanciu kim lan
Bende gelmiyorum beklemeYarin yeniay var.baris dışında kesinlesmis 2-3 transfer bekliyorum
sence psv maç sonrası basın toplantısında fatih hoca eski yönetime mi sallar yoksa yeni yönetime miBu saatten sonra gelen adam zaten psv macinda katkı veremez.
15 Temmuz ile bir mesaj mı veriyorsun?15 temmuza kadar transfer olacak müsterih olun
Puhugalasevgisi yine olumsuzu vermek için online olmuş
-falcao feghouli teklif yok
-anlaşılan topçu yok
-luyindama kalıyor
-transfer için uzun süre var
sence psv maç sonrası basın toplantısında fatih hoca eski yönetime mi sallar yoksa yeni yönetime mi
15 temmuz köprüde bulusalim15 Temmuz ile bir mesaj mı veriyorsun?
5-6 yiyip oturursa öyle bir sallar kiKimseye sallamaz bence, şimdilik
Hastam bitti goy goy yapıyorumdr. bey lütfen polikliniğe