Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.616
- 110.661
- 4.878
marcao-luyindama tandemine güveniyor musunuz
stoper transferine gerek var mı sizce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona bile razıyım şuan psv maçına yetişsinler yeter6 gun ıcınde gedson ve Stancıu olur gıbı onun ısında suprız olur
Ben olsam Luyindama ile yolları ayırırdim . Pimi çekilmiş el bombasi gibi . 85 dakika çok iyi oynasa 5 dakikada her şeyi mahvedebiliyormarcao-luyindama tandemine güveniyor musunuz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
stancıu ve gedson olursa umudumuz olur bır nebze yoksa daha hazır degılız.Stancıu bıze guc katar.Ona bile razıyım şuan psv maçına yetişsinler yeter
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bize ne kardeşim ailemizin reisi misin senin tahammül seviyeni değerledirecezVegan ne lan?
Yemeğimin yemeğini yiyenlere tahammül edemem.
Aynen.. Bunun bir de alışma süreci var nasıl olacak birmiyorum zor işimizstancıu ve gedson olursa umudumuz olur bır nebze yoksa daha hazır degılız.Stancıu bıze guc katar.
10 değil 8 gibi, 8.5 bu laflardan kaç yıldır bıktık be 10 alın kardeşim 10 10bu arada stanciu anderlecht dönemınden izledigim kadarıyla klasık 10 numara degil hatta 8 gibi bence cünkü sürekli ortasahaya gelip topu alıp topla gitmeyi seviyor,ayagına beklemiyor
ayagıma pas gelsınde şut çekeyim ara pas atayım tarzı oyuncu degil