Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bunu Twitter'da bir GS genel kurul üyesi demişti. Denizbank'ta rehin duran hisseler taraftarda olsun her taraftar 1 tane alsın demişti Özbek'in son zamanları yada Cengiz'in ilk zamanları galiba.
ben üye felan olmak istemiyorum hasan bekir
BU YÖNETİM
ANTRENMANLARI İMTİYAZLI
SÖZLEŞMELERİ İMTİYAZLI BİR ŞEKİLDE SUNUYOR

galatasaray halkındır, taraftarındır dedik
gs elden gidiyor

Culyanoda iyi istatistik yapıyodu ama bok gibi topçu

Oyun içinde baskın birisi lazım bize belhanda türevleri değil
Oyuncuyu tanımıyorum, sadece istatistik olarak 8 yıldır iyi,tek sezonluk performans değil yani.Düzgün duran top bile kullansa 1 seviye çıkar takım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar çek ligini bilmiyor olabilirsiniz de Avrupa ligini de mi bilmiyorsunuz? Stanciu bizim pozisyon bulamadığımız Rangers ı tokatladı açın izleyin gayet iyi topçu yaşı da tam topçu yaşı takımı kreşe de huzurevine de ceviremeyiz geçen yıl en büyük eksiğimiz 25-30 yaş arası katkı alabileceğimiz topçu eksikliği idi şimdi Alpaslan, Aytaç,stanciu hep o eksiği dolduracak hamleler

ben üye felan olmak istemiyorum hasan bekir
BU YÖNETİM
ANTRENMANLARI İMTİYAZLI
SÖZLEŞMELERİ İMTİYAZLI BİR ŞEKİLDE SUNUYOR

galatasaray halkındır, taraftarındır dedik
gs elden gidiyor
Gs'nin elden gittiği yok. İlk açılan antrenmana Lise- Üniverstie imtiyazını gereksiz büyütüyorsunuz sonuçta bu kulüp o lisede kuruldu, bu organizasyonların devam edeceği ve o zaman genel olacağı da söylendi sürekli bir imtiyaz olsa sana hak verirdim. Sözleşmeler de dediğim gibi 1adet hisse alın yada transfer sezonu sonunda başkan tarafından açıklanacağı söylendi. Yani elden gitmelik bir durum görmüyorum şu an.

şut çekiyor iyi duran top kullanıyor
burada yazıldıgı oyun içi etkinliği cart curt hiç umrumda değil
top 30dk kalıyor zaten sahada anasını satayım etkin olsa ne yazar etkin olmasa ne yazar

Herşey tam da oyun içi etkinlik kaldı...Sadece duran top kullanmayı bilen bir adamın olsa şampiyonluğa koşuyorsun zaten Avrupa'nın en dandik liglerinden birindeyiz

şuan en öncelikli transfer noktası sol bek ayağı oyun görüşü sağlam bir süpürücü ve gedson.10 no tabii ki yetiştirilirse psv maçına çok çok güzel olur ama gedsonun iyi bi dağıtıcı olduğunu ve dediğim gibi ayağı temiz oyun görüşü sağlam bi 6 no ile beraber çift forvetli sistemle hem merkezden hemde kanatları besleyerek gol pozisyonları üretmemizde problem yaşayacağımızı düşünmüyorum.

belki sorun olacak kısmı çift forvet olabilir.elmander veye sörloth gibi uzun boylu pivot santrafor lazım.falcaoya güven olmuyor yoksa mustafa bunu süper olmasada yeteri kadar uygulayabilir.

vroz2Rt.png

taraftar pek sevmiyor gibi bari bize oyunculari verse kacmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt