Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stanciu'nun istatistikleri bölük pörçük olduğu için insanlar skor katkısı geçmişte çok düşük yazmış:)

Baktım da bazı seneler takım değiştirmiş, bazısında lig iki parça yapılmış. İstatistikler ayrı yazıldığı için az gözüküyor. Son yıllardaki sadece lig gol ve asistleri şöyle:

20/21: 12 gol 6 asist
19/20: 4 gol 11 asist
18/19: 6 gol 10 asist
17/18: 7 gol 5 asist
16/17: 5 gol 5 asist
15/16: 12 gol 10 asist

Tek haneli olduğu sezonlarda da 25 maça falan çıkmış. Genel olarak her sene önemli skor katkısı var. Savunması da 0 değilse çok iyi istatistikler.
yani sonuçta artık bi şıno lincoln hagi almamız imkansızdan daha yüksek bi durumda.buyüzden sistem oyuncusu takım oyuncusu olacak ve bu istatistikleri istikrarlı şekilde yapmış 10 no alacaksın zaten.yani en iyisini alamayacağına göre iyisini bulmuşssan alacaksın.bizim artık her 10 noyu paramız almaya yetmediği için hagi şıno felanla kıyaslamadan takım oyuncusumu ayağı temiz mi istatistikleri istikrarlı şekilde iyi mi yeni futbol düzenine yani sisteme dayalı futbola uygun mu buna bakıp değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum

Herşey tam da oyun içi etkinlik kaldı...Sadece duran top kullanmayı bilen bir adamın olsa şampiyonluğa koşuyorsun zaten Avrupa'nın en dandik liglerinden birindeyiz
8.5, 9.5, ayağı iyi stoper... zehirlediler bizi üstat :D
hava topu alamayan stoperlerden asist gol üretemeyen orta sahalardan nefret ediyorum
istediği kadar "modern" topçu olsun

Stanciu bence Sasa İliç gibi olur ne tatmin eder ne pişman. Aradığımız on numara ihtiyacını gidermez bir Hagi ya Sneijder etkisini bırakın yarısını bile yapamaz ama Belhanda gibi de kesinlikle olmaz.

rui costa başkan oldu da noldu anlamadım 20 gündür niye vermiyormuş kolaylıkla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt