Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.619
- 110.665
- 4.878
Transfermarkt verilerinden baktım hatta forumda bir arkadaş sadece lig verilerini de yazdı. Bu veriler yanlış değilse ki sanmıyorum yapmış adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfermarkt verilerinden baktım hatta forumda bir arkadaş sadece lig verilerini de yazdı. Bu veriler yanlış değilse ki sanmıyorum yapmış adam.
O herif daha defansif yani farklılar.
Hatta
Morutan
Cicaldau
Stanciu
Hepsi bambaşka adamlar.
Gelmesin yav. Yaşı bile uygun değil.Paulinho gelse daha iyi Bonservisi yok en azindan
TM verilerine göre sezon başına tüm kulvarlarda kariyer boyunca genelde 15 civarında gol katkısı sağlamış. Lig formatlarından kaynaklanan hatalar da vardır belki, bilmiyorum adminim.Her sezon 15 skor ürettiğinden emin misin?
Stanciu bir Anderlech'te iyidi bir de geçen sezon. Öncesinde hep beklentilerin altında kaldı.
Pelkas gibi 1.6 milyon euroya alınsa neyse 4-5 gömmek açıkçası çok riskli.
Ordaki veriler doğruTM verilerine göre sezon başına tüm kulvarlarda kariyer boyunca genelde 15 civarında gol katkısı sağlamış. Lig formatlarından kaynaklanan hatalar da vardır belki, bilmiyorum adminim.
20/21= 24
19/20= 16
18/19= 16
17/18= 12
16/17= 22
15/16= 25
14/15= 14
13/14= 13
12/13= 7
Ekli dosyayı görüntüle 129950
Ekli dosyayı görüntüle 129951
rumen almazdımpeki bizim takima en iyi profil hangisi uyuyor, mesela butce olsaydi kimi alirdin.
4 romanyalidan.
Takımımız yok.biz neden hiç hazırlık maçı yapmıyoruz bilen var mı?
biz neden hiç hazırlık maçı yapmıyoruz bilen var mı?
Vaziyet bu.Her sezon 15 skor ürettiğinden emin misin?
Stanciu bir Anderlech'te iyidi bir de geçen sezon. Öncesinde hep beklentilerin altında kaldı.
Pelkas gibi 1.6 milyon euroya alınsa neyse 4-5 gömmek açıkçası çok riskli.
Burak İnce'yi getir bizeBelirsizlik icinde yuzuyo kulup,kimse bizi çikine takmiyor
Burak İnce'yi getir bize