Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürmeli mi geliyor?
E3Wz79EWQAU445J.jpg

Stanciu en fazla pelkas etkisi yapar gibi geliyor oraya.O bölgeye tecrübeli adam alacaksan Teixeira ayarında olmalı ki ben bunada karşıyım Diagne'yi satıp Falcao'nun maaşımdan çıkabilirsek Morutan'ı zorlamalıyız.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sergen bir şekilde oynatıyor çünkü o isimleri, sakatlık vs yaşanmadığı sürece.
bize gelen geriye gidiyor son sezonlarda istisnalar hariç
Sergen ya da oynayıp oynamama değil benim takıldığım konu. Bitmemiş, basında ya da duyumcularda Beşiktaş'ın yeni transferi diye yapılan habere sanki gerçekleşmiş gibi tepki gösterip bak adamlar alıyor denmesine takıldım. Aynı adamlar bizim için de yazıyor onlarca isim ama biz onlara yalan haber diyor, gülüp geçiyoruz genelde.

25 yas üstü oyuncuya 5 milyon bonservis vermemeliyiz. 28 yasindaki adami o paraya alirsan, ona kolay kolay karla satamazsin.

5 milyona Danimarka'da bir kulübün altyapısını komple alırsın 2-3 tanesi 1 sene içinde parlama yapar ne 5 milyonu ya

Sergen ya da oynayıp oynamama değil benim takıldığım konu. Bitmemiş, basında ya da duyumcularda Beşiktaş'ın yeni transferi diye yapılan habere sanki gerçekleşmiş gibi tepki gösterip bak adamlar alıyor denmesine takıldım. Aynı adamlar bizim için de yazıyor onlarca isim ama biz onlara yalan haber diyor, gülüp geçiyoruz genelde.

Ornek:

FB, Pavonu istiyor. Ohaaa, muthis adam yaw, ins gelmez.
GS, Pavyonu istiyor. Yok yaw, patlamadi daha, ustune tecavuzcu istemiyorum takima vesaire.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt