- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.575
- 5.478
Moreno ve Stancu'ya toplam 10 gömersek taraftar bu yönetimi kisa sürede gömer. Onyekuru gibi is yapacagi belli olan adami almayin siz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala takimdasinEvet son gelişmeleri alalım.
Nedir son gelişmeler?
Gitmem biyere.Hala takimdasin![]()
Ortasaha ve solbek yok la Murat. Onye öncelik olamaz bu durumdaMoreno ve Stancu'ya toplam 10 gömersek taraftar bu yönetimi kisa sürede gömer. Onyekuru gibi is yapacagi belli olan adami almayin siz.
Sergen ya da oynayıp oynamama değil benim takıldığım konu. Bitmemiş, basında ya da duyumcularda Beşiktaş'ın yeni transferi diye yapılan habere sanki gerçekleşmiş gibi tepki gösterip bak adamlar alıyor denmesine takıldım. Aynı adamlar bizim için de yazıyor onlarca isim ama biz onlara yalan haber diyor, gülüp geçiyoruz genelde.sergen bir şekilde oynatıyor çünkü o isimleri, sakatlık vs yaşanmadığı sürece.
bize gelen geriye gidiyor son sezonlarda istisnalar hariç
:/ 100 euro vereyim muridim ol
Eldekileri yollamazsak anca Gedson gelecek gibi, hala kimseyi yollayamadık.Gedson hayırlı olsun diyebilir miyiz adminim?
Sergen ya da oynayıp oynamama değil benim takıldığım konu. Bitmemiş, basında ya da duyumcularda Beşiktaş'ın yeni transferi diye yapılan habere sanki gerçekleşmiş gibi tepki gösterip bak adamlar alıyor denmesine takıldım. Aynı adamlar bizim için de yazıyor onlarca isim ama biz onlara yalan haber diyor, gülüp geçiyoruz genelde.