Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Videolar çok yanıltıcı oluyor ama bu adama Belhanda benzetmesi yapmak haksızlık olur bence. Bayağı farklı tarzda oyuncular. Herif iki ayağını da raket gibi kullanıyor maşallah. :tbr:

Bizim ligde rakip hocalar bu arkadaşın hangi ayağını kullandığını anlayana kadar fişi çekmiş olur muhtemelen. Maçlarda bol bol duyuyorsunuzdur defans oyuncuları hücum oyuncusunu karşıladığında kenardan hücum oyuncusunun hangi ayak olduğunu bağırıyorlar. :asd:
Gerçekte fos olup da videoda parlatılmaya çalışılan adamlar genelde kendini belli ediyor. Bu onlardan biri gibi değil. Mustafa Muhammed için de aynısını düşünmüştüm. Videolarda görünmeyen absürt bir özelliği yoksa adamın (Belhanda gibi rakibi durmadan kontraya çıkartması, sürekli kart görmesi, sürekli sakatlanması vs.) bizim ligde gayet iş yapacak bir adam. Hatta gördüğüm en underrated adamlardan biridir muhtemelen.

Hakli

Galatasarayda herkes vasata alismis durumda ve bu durum bizleri uzmeye basladi artik

Galatasaray o bolgeye minimum bak minumum diyorum bir savanier almali veyahut potansiyelli bir scout 10su

29 yasina kadar no name takilmis herifin teki 5 milyon gibi bir ucretle gelip oynamasi KABUL EDILEMEZ

Onlarin duyumcusu ertan, m.ozen fln tutturma orani %99 cunki direkt yonetimden aliyorlar bilgiyi

Bizim duyumcularin tutturma orani %5 filan
Cunku bu takimin iletisim sorunu hala devam ediyor

Bu taraftar travma uzerine travma yasadi

Ve hala ayni travmalar devam ediyor

Ben hiçbir travma yaşamadım yahu. Ne travması yaşadınız? İyi misiniz, kardeşim?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Herkes hocaya ve Emre Utkucana guveniyor

4 senelik Emre ile baslayip ikisiyle devam eden bir basarisizlik hikayesi yazalim ozaman

Sira kronolijik degildir

1. Luyi
2. Falcao
3. Jimmy
4. Omer
5. Emre t
6 sener
7 etebo
8 yedlin
9 omar
10 fatih ö
11 emre a
12 babel
13 arda
14 diagne
15 nagatomo
16 sekidika
17 ozornwafor
18 sarrachi

Ve suan aklima gelmeyen en az daha bir 15 topcu vardir bize kazik olarak giren

Tutan topcu

Marcao
Onye
Mm
Kerem
Taylan

5 futbolcu dahada yok

Hakli

Galatasarayda herkes vasata alismis durumda ve bu durum bizleri uzmeye basladi artik

Galatasaray o bolgeye minimum bak minumum diyorum bir savanier almali veyahut potansiyelli bir scout 10su

29 yasina kadar no name takilmis herifin teki 5 milyon gibi bir ucretle gelip oynamasi KABUL EDILEMEZ
28 yaş

Herkes hocaya ve Emre Utkucana guveniyor

4 senelik Emre ile baslayip ikisiyle devam eden bir basarisizlik hikayesi yazalim ozaman

Sira kronolijik degildir

1. Luyi
2. Falcao
3. Jimmy
4. Omer
5. Emre t
6 sener
7 etebo
8 yedlin
9 omar
10 fatih ö
11 emre a
12 babel
13 arda
14 diagne
15 nagatomo
16 sekidika
17 ozornwafor
18 sarrachi

Ve suan aklima gelmeyen en az daha bir 15 topcu vardir bize kazik olarak giren

Tutan topcu

Marcao
Onye
Mm
Kerem
Taylan

5 futbolcu dahada yok
Kime ne anlatıyorsun renktaş. Bizim taraftar dünyadan bi haber.
Yukarıdaki tablo rezilliğin daniskasıdır.Birde hala utanmadan aynı adamlar transfer yapıyor.Ahbap çavuş ilişkisine devam.Ondan sonra aslolan Galatasaraymış ..Palavra..

Başarısızlık oranı bu kadar yüksek adamların yapacağı transferlere kuşkuyla bakmak son derece normal.

10 numara için bonservis ödeyeceğimize,O parayı maaş olarak verip Alex Texeira yi alsak ya.Ne verecegi belli bir adam.Hucumda takımın çehresi değişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt