- 2 Temmuz 2011
- 140.010
- 60.148
- 5.628
Diengi ve gedsonu bitirsinler artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence de uzatmanin manasi yok.transferler icin yangin yapalim artik
İşin mizahi yönü hoş güzel bende mizah severim yanliz oyuncularımız hakkında yapılan saglıksız yorumlar sayesinde dogru dürüst oyuncu satamıyoruz oysa taraftarımızın çöp dedikleri oyuncular Anadolu takımlarındaki oyuncuların 95%inden daha iyi oldukları halde
Akbaba?İşin mizahi yönü hoş güzel bende mizah severim yanliz oyuncularımız hakkında yapılan saglıksız yorumlar sayesinde dogru dürüst oyuncu satamıyoruz oysa taraftarımızın çöp dedikleri oyuncular Anadolu takımlarındaki oyuncuların 95%inden daha iyi oldukları halde![]()
Gs fb bjk ts disinda her takimda is yapar benceAkbaba?
Küme düşmeye oynayan takımlarda.Gs fb bjk ts disinda her takimda is yapar bence
Sanmiyorum bugün Emre Ömer ogulcan serbest biraksan ligin 80%i çöker üzerilerine idk bilemedimKüme düşmeye oynayan takımlarda.
Oğulcan'ı severim, Emre T kronik sakat olmasa iyidir. Ömer deme banaSanmiyorum bugün Emre Ömer ogulcan serbest biraksan ligin 80%i çöker üzerilerine idk bilemedim
Ömer Bayram‘in geçen Sene 14/15 Sezonu Selçuk Inan Dan fazla asist yaptigini biliyormuydun?Oğulcan'ı severim, Emre T kronik sakat olmasa iyidir. Ömer deme bana
Stanicu nedir yahu adam 29 yasinda ordan oraya tenis topu gibi gitmis tamam bariz yetenekleri var ama oyle ucacak kacacak denen bir tip degil bize gulf siggurdson gibi suphe uyandirmayan adam lazim alex texira gibi adam lazim Sinyor terim lutfen transfere karisma birak bu isi bilen yapsin terime biraksak viscayi alir

Lan banane sevmiyorum.Ömer Bayram‘in geçen Sene 14/15 Sezonu Selçuk Inan Dan fazla asist yaptigini biliyormuydun?