- 6 Eylül 2014
- 95.511
- 65.984
- 4.608
Nerede oynuyor ulaOzornwafor oynuyor oh bee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerede oynuyor ulaOzornwafor oynuyor oh bee
Nerede oynuyor ula
Maçı nerden izyecegiz soyle
Ben 5 oyuncu sayamadigim icin eleniriz demiyorum zaten.Adamlari tanimadigim icin koyar geceriz diyorum.Ya psvden 5 oyuncu sayamayacak adamlar eleniriz demesin bir zahmet ya
Hamgi Semihten bahsediyorsun ona gore cevap vericembi ara forumda hakan balta dolaniyordu
semih bey de BElmas’in oglu sn. raif elmas olabilir zira toz kondurmuyor
Ünlü futbolcu Hakan ÜnalMaçı nerden izyecegiz soyle
sen sakin ol kankHamgi Semihten bahsediyorsun ona gore cevap vericem
Baya ünlüymüşÜnlü futbolcu Hakan Ünal
bulamazsan haber uçur maç zamanıBaya ünlüymüş
Çiğdem ve Zeytin kapismasi ilginç yerlere gidiyor.Hamgi Semihten bahsediyorsun ona gore cevap vericem
Genel olarak söylemiştim renktaşBen 5 oyuncu sayamadigim icin eleniriz demiyorum zaten.Adamlari tanimadigim icin koyar geceriz diyorum.
Benimkide futbol cahilligi iste bana gore Psv kucuk takim yeneriz gibi geliyor.Genel olarak söylemiştim renktaş
Muthis 1 post. Imzami atiyorum altina izninle.Gercekleri çat çat çat konusuyoruz diye sevilmeyen biri olduk ciktik burda ama gayemiz Galatasaray.
Hersey kotu gidiyor ve ismi anilan topcularlada basari gelmez bunu gormek icin alim olmaya gerek yok
20 gunde ne guven kaldi ne heyecan icine micip biraktilar
Ayriyeten hocaya guvenim sifirin altinda sifir, bu burakada guvenim ayni noktaya geldi
Yazik bu camiaya
Bir an once lise olaya el atip komple bu kulubu bir temizlemeli komple ama oyle yok su efsane su boyle su soyle diye degil
Misal gecen sene kondisyonumuz yuzunden kac macda puan kaybettik peki degisen ne kocaman bir HIC
YETER ARTIK
Bu tarz birkaç kişi var okurken yoruluyor insan