Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E59CZ3AXIAA7Akw

Transfer yapılmadığı gibi çıkan isimler de güven veriyor. 28 yaşında Stanciu , 29 yaşında Lemina . Moreno

Biz artık futblcularım geçmişine değil geleceğine transfer yapacağız söylemi umarım sadece bir söylem olmaz.

Maça da gelirsek Sekidika bence çok iyi oynadı ama hazırlık maçı performansı yanıltıcı olabilir.

Galatasaray'ın sağ beke de ihtiyacı var. Futbol Yedlin'i bırakmış.

Açıkçası ismi geçen sol.beklerin hicbirisini beğenmedim hepsi son sözleşmesini kapıp emeklilik derdinde sol bekten yaşlı birinin omerden çok farkı olmaz bize

Fatih Terim: "Marcao'yu riske etmedim. Aşil tendonunda sıkıntı vardı."

Hasss

Fatih Terim: Olağanüstü çabalarla transfer konusunda çalışan bir başkan ve yönetimimiz var. Çok uğraşılıyor. Paniğe gerek yok. Başkanımız görüşmeleri kendi yapıyor. 10 transfer yapsakta PSV maçında bir garantimiz yok. Eylül’e kadar vaktimiz var. Devre arası Başkan ve Ozan Şener transfer konusunda bilgi verdi. Şimdi bir daha görüşeceğiz. Taraftar rahat olsun. Biraz gecikmiş olabilir. Hiçbir zaman kampa transfer yetişmedi.

Fatih Terim: Olağanüstü çabalarla transfer konusunda çalışan bir başkan ve yönetimimiz var. Çok uğraşılıyor. Paniğe gerek yok. Başkanımız görüşmeleri kendi yapıyor. 10 transfer yapsakta PSV maçında bir garantimiz yok. Eylül’e kadar vaktimiz var. Devre arası Başkan ve Ozan Şener transfer konusunda bilgi verdi. Şimdi bir daha görüşeceğiz. Taraftar rahat olsun. Biraz gecikmiş olabilir. Hiçbir zaman kampa transfer yetişmedi.

Eylülde Ocak ayını işaret eder sonra da Haziran ayını kısır döngüye soktu takımı.

Fatih Terim: "Olağanüstü çabalarla çalışan bir başkanımız ve yönetimimiz var. PSV maçı yaklaşıyor ama paniğe gerek yok. Ben görüyorum, uğraşılıyor. Bizzat başkanımız görüşmeleri kendisi yapıyor. Galatasaraylıların içi rahat olsun."

YANGINCILAR SAKIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt