- 1 Haziran 2015
- 28.230
- 19.674
- 2.148
neden hiç kanat ismi geçmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük oyuncu iyilerin dostu kötülerin düşmanı Aytaç’ı nasıl abartmayalım.Abartmayın yahu.
Çoktan ediyorum bu elemanı takip. Bence de edin.Arkadaslar, sallamayan duyumcu ariyorsaniz.
onerim:
Bilgileri, direk yonetimden aliyor, galasevigisnden bile once haberleri veriyor.
Simdiye kadar salladigina gormedim.
neden hiç kanat ismi geçmiyor
facoo dan net faydalı olurgelmek istiyorum demis. biz kendi istediklerimizi degil de bize gelmek isteyenleri alabiliyoruz genelde. malatya yönetimiyle konusup ayrilir kolayca.
kimle konusuyor bu sürekli ss atıyor
Çok çözemedim ama seçim günü lise salonundan foto atmış. Yeni yönetimden bir yakını olabilir gibi duruyor.
gündeme düşen herhangi bir isimle alakalı dmden ekran görüntüsü atıyor 5dk geçmeden... herifi tam çözemedim ama genel profili pek inandırıcı gelmedi banaÇok çözemedim ama seçim günü lise salonundan foto atmış. Yeni yönetimden bir yakını olabilir gibi duruyor.
yeter ads
mustafa muhammed, adem ve babel gayet iyi. buraya bir de scout takviyesi yaptigimiz vakit forvet sorunumuz olmaz diye düsünüyorum. adem yedek kalmayi sorun eden bir oyuncu degil. is görecektir.facoo dan net faydalı olur
yalandan da olsa söylentiler mutluluk veriyorduparamiz yok
ndao gsdeyalandan da olsa söylentiler mutluluk veriyordu
şimdi o da yok![]()
Bizden bu sebeple ayrıldı bilmiyordu ki forvetsiz kalacağımızı o sezon. Ama yaşlarının sonuna doğru geliyor artıkmustafa muhammed, adem ve babel gayet iyi. buraya bir de scout takviyesi yaptigimiz vakit forvet sorunumuz olmaz diye düsünüyorum. adem yedek kalmayi sorun eden bir oyuncu degil. is görecektir.
mustafa muhammed, adem ve babel gayet iyi. buraya bir de scout takviyesi yaptigimiz vakit forvet sorunumuz olmaz diye düsünüyorum. adem yedek kalmayi sorun eden bir oyuncu degil. is görecektir.