- 18 Mayıs 2011
- 54.466
- 58.769
- 4.613
iyi sans vermissin bize , bence psv 90 gs 10Muslera olur ama yinede PSV 70% GS 30%
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi sans vermissin bize , bence psv 90 gs 10Muslera olur ama yinede PSV 70% GS 30%
Niye Hollanda millisinde 11 oynuyor ozaman bu renktas. Bunlarda damı ŞENOL güneş varpva çok küfür ettirir kendine kondisyon bitik
Hollanda da belli psvyi tutuyorsun hain adamiyi sans vermissin bize , bence psv 90 gs 10
2+8 denemisiz. 2+10da biter
Okanın gönderilmesi doğruFatih Ozturk'u kadroda tutup Okan Kocuku gondermenin mantigini ariyorum 3 gundur
Hem de osuruktan bir maçını örnek vermek suretiyle yaptı bunuDjokovic reise laf atmadın umarim
yok hollandada tuttugum takim yokHollanda da belli psvyi tutuyorsun hain adam
iyi sans vermissin bize , bence psv 90 gs 10
Nedemek yok Hollanda halkina hakaret buyok hollandada tuttugum takim yok
2+8 denemisiz. 2+10da biter
haftayaOzaman bizim bilgiler 100%
Tenis topicinede gimedim ha tahmin yaptim.Hem de osuruktan bir maçını örnek vermek suretiyle yaptı bunu![]()
![]()
tecrube ne ise yariyor , bunu avantaj olarak goren bizden baska millet yok .Yok be renktas.
PSV iyi evet ama tercübesiz.
Hata yapma ihtimali yüksek.
Yinede Gedson haftaya gelse ve Sol bek.
Ozaman iste 50/50 olur diyorum ben.
Transfersizlikten çıldırdım.
![]()
Niye Hollanda millisinde 11 oynuyor ozaman bu renktas. Bunlarda damı ŞENOL güneş var
Son yaptığım kadro halen geçerli. Yeni hiçbir haber-dedikodu vs yok ki, nesini değiştireyim?Yok reis iyiyimde şu transfer konusu bayıyo beni bi tek
Tenis konusunda fikrim sabit valla senide ikna etmek isterdim ama kısır döngüye girince sohbet sonlandırayım dedim,sonuca ulaşmayacak tartışmaları biyerden sonra kesmek lazım boşa top çevirmenin lüzumu yok,problemde yok rahat ol
Bi 11 yapta keyfimiz yerine gelsin
Hem de osuruktan bir maçını örnek vermek suretiyle yaptı bunu![]()
![]()
Nerden hatırlıyım rtaş kadronuSon yaptığım kadro halen geçerli. Yeni hiçbir haber-dedikodu vs yok ki, nesini değiştireyim?![]()
![]()