Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:asd:
E6Ag0EGXIAQrp-g

The highest paid player in the Czech First League is Nicolae Stanciu whose salary is £24,000 per week and £1,248,000 per year.

Stanciu ile ilgilenen tek takimiz herhalde farklı takımlarla olan haberlerine denk gelmedim. Teklif ettiğimiz maaş fazla, orada kazandığına kıyasla.

Stanciu'yu en çok savunanlardan biriyim ancak 6m bonservis v.s çok fazla. Belhanda'dan daha göze hoş gelen efektif oyuncu ama yine onun pozisyonuna sokulacak kafadan. Doğru bedellerle transfer yapmayı öğrenemiyoruz. İrfan'a da az daha benzer para verecektik. Yani en azından yerliydi o belki anlaşılabilir.

Stanciu'ya o para doğruysa cokmş ama . dünkü ilk yarıdaki tek paslarla kaleye dikine gidişleri görünce onu bi hayal etmedim değil sahada.keremle yunusla mostafa yla bire birleri falan bize uyar bence

Rezalet. Kafayı yemiş bunlar. Muslera'ya bile 2 üzeri maaş verilmemeliydi , bu herif kim ki 2 üzeri maaş veriyoruz yahu ? Bonservise hiç girmiyorum umuyorum yalandır.
Eskiden KAP sayesinde kim ne almış öğrenebiliyorduk. Şimdi o da yalan oldu. Toplam maaş bütçesini söyleyip geçecekler. Kim ne kadar alıyor öğrenemeyeceğiz.

rakamlar yüksek gibi

kolpadir

Bu oyuncu bi ara forumda konuşuluyordu. Jesper Lindstrom.

7m euro - - > Frankfurt..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt