Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan-stanciu-gedson şu tarz bir 3 lunun gelme ihtimali yok bence .. taylan-aytac-kilinc-omer b.-akbaba gotunu kaldıramayan arda ve feghouli de göbekte oynar ancak..
Bizimkiler gedson disinda birini alırsa samimi söylüyorum sürpriz olur . Üstte saydığım isimlerden gitme ihtimali olan tek şahıs feghouli.. Hali hazırda orta 3 lu için 6 -7 kişi var zaten çoğu çöp olsa da . Buraya tutup da 3 adam almazlar

Demek stanciu iptal olmuş

sağlık olsun feg oynasın o zaman 10 numarada

Taylan, Aytac
Gedson, Kilinc
Transfer, Arda, Akbubba

Rotasyon böyle olur. Hele Sampiyonlar Ligine kalamazsak 3 OS transferi beklemiyorum ben. Arda ve Akbaba tek kupada oynayacak yedegin yedegi olsun diye 16 milyon lira vermedik herhalde.

Berkan-stanciu-gedson şu tarz bir 3 lunun gelme ihtimali yok bence .. taylan-aytac-kilinc-omer b.-akbaba gotunu kaldıramayan arda ve feghouli de göbekte oynar ancak..
Bizimkiler gedson disinda birini alırsa samimi söylüyorum sürpriz olur . Üstte saydığım isimlerden gitme ihtimali olan tek şahıs feghouli.. Hali hazırda orta 3 lu için 6 kişi var zaten çoğu çöp olsa da .
giphy.gif

Ekli dosyayı görüntüle 130116

Bu 5-2 newcastle maçından

Ekli dosyayı görüntüle 130117

Bu city'e kök söktürdükleri maçtan

Ekli dosyayı görüntüle 130118

Bu aston villa'yı 3-0 geçtikleri maçtan

Ekli dosyayı görüntüle 130120

Bu da gol attığı West Brom maçından.

Bielsa'nın takımı bu 4'lü başlar 3'lüye döner 3'lü başlar 4'lüye geçer yeri gelir 2-5-3 yapar ama maç içinde yapar bunları. 3'lü oynicam diye tutturmaz.

Ekli dosyayı görüntüle 130121

Bak bu da 3'lü başladığı Sheefield United maçı. Alioski yedek
Niye bu kadar zahmet ettinki bişeyi kanıtlamak için

Senin bu attığın resim diziliş sayısı kadar alioskinin 3-5-2nin solunda oynadığınıda ben sana atarım

Bi bu kadar fix sol kanat,fix sol iç,hatta fix sağ kanat oynamışlığıda var bu adamın

Yetenekli ama savruk ve mala bağlayan kanadını otoban yaptırabilen bi adam bu o sebeplede 4lü defansın solunda pek düşünülmüyo hatta kendiside istemiyo euro 2020de 3-5-2dede aksayan bi adam izlediysen görmüşsündür yetenekli ama savruk kemik gibi alıp solbeke koyacağın bi adam değil kendisi

Buna mukabil böyle mevki karmaşası olan,3-5-2de bile tekleyen,4lü defansa bence uygun olmayan ve orda oynamak dahi istemeyen bi adamı 4lü defansın solbekine istemekte en hafif tabirle skandal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt