Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.624
- 110.679
- 4.878
real madrid gs youth lig maçından bir kare 4-2 yenmiştik son golü de ışık kaan atmıştı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
real madrid gs youth lig maçından bir kare 4-2 yenmiştik son golü de ışık kaan atmıştı
Çok sağlam duruyor çocuk bereal madrid gs youth lig maçından bir kare 4-2 yenmiştik son golü de ışık kaan atmıştı
öyle zaten boşu boşuna 2 yıl kaybettiÇok sağlam duruyor çocuk be
3 de olabilir, bakalım nolacak bu seneöyle zaten boşu boşuna 2 yıl kaybetti
Bişey kanıtlamaya çalışmıyorum ben diyorum ki bu adamı 3'lünün solu diye nitelendirmek yanlış. Nasıl ki Leeds ile K.Makedonya'nın oyun planını kıyaslamak yanlışsa. Ben sadece bunları örnek olarak attım tabi ki diğer pozisyonlarda da oynadı. Dikkat et Ayling, Dallas gibi isimlerde çoklu pozisyonlara sahip. Bu Bielsa tekniğidir.Niye bu kadar zahmet ettinki bişeyi kanıtlamak için
Senin bu attığın resim diziliş sayısı kadar alioskinin 3-5-2nin solunda oynadığınıda ben sana atarım
Bi bu kadar fix sol kanat,fix sol iç,hatta fix sağ kanat oynamışlığıda var bu adamın
Yetenekli ama savruk ve mala bağlayan kanadını otoban yaptırabilen bi adam bu o sebeplede 4lü defansın solunda pek düşünülmüyo hatta kendiside istemiyo euro 2020de 3-5-2dede aksayan bi adam izlediysen görmüşsündür yetenekli ama savruk kemik gibi alıp solbeke koyacağın bi adam değil kendisi
Buna mukabil böyle mevki karmaşası olan,3-5-2de bile tekleyen,4lü defansa bence uygun olmayan ve orda oynamak dahi istemeyen bi adamı 4lü defansın solbekine istemekte en hafif tabirle skandal
Yo dogruYanlis forumami attin?
Sen eskiden moddun. Kendin mi bıraktın?Yo dogru
kesinikle yapar tam golu koklayan bir herif, ama suan sakat sakatlikdan nasil doner bilmem.@Mehmet Mehmetoglu luk de yonk iş yapar mı bjkde
Evet isler yogunlamisti + sinavlar vardiSen eskiden moddun. Kendin mi bıraktın?
10 transfer gelsede gececigimizin garantisi yok.Bu takimlada yenilecegimizin garantisi yok ben ikna oldum Eylule kadar sabredebilriiz.Daha eylule kadar cok var aceleye gerek ok psv elemis onemli degil
Hangi terim takimi lige iyi baslamis rezil bir ilk yari sonrasi yetismek icin yardiririz sonra 2.3 oluruz biter Terim oldugu surece ne iyi transfer nede tempolu bir takim izleriz bu sezonu pas gecelim
Terbiyesiz bir şahsı yani seni ciddiye alıp cevap verdiğim için kendimden özür dilerim.Seviyesiz.avel avel konuşma. Antrenman yiyecek, edecek, takıma uyacak acelesi yok diyorsun. Bu bakış açısıyla devam edersen hiç yapmayalım diyorum