Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E59NCUyWYAMJju5
real madrid gs youth lig maçından bir kare 4-2 yenmiştik son golü de ışık kaan atmıştı

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları: "Luuk de Jong'u kiralık anlaşmayla ya da bonservisiyle birlikte kadromuza katmak istediğimiz doğru. Bu operasyonu bitirebilir miyiz? Bu bazı şartlara bağlı." (ABC)

Berkan mi daha iyi Taylan mi berkani hiç takip etmedim.

****Stanciu*******
*Gedson***lemina**

Uyumsuz mu olur, sanki çok hareketli olur gibi

Niye bu kadar zahmet ettinki bişeyi kanıtlamak için

Senin bu attığın resim diziliş sayısı kadar alioskinin 3-5-2nin solunda oynadığınıda ben sana atarım

Bi bu kadar fix sol kanat,fix sol iç,hatta fix sağ kanat oynamışlığıda var bu adamın

Yetenekli ama savruk ve mala bağlayan kanadını otoban yaptırabilen bi adam bu o sebeplede 4lü defansın solunda pek düşünülmüyo hatta kendiside istemiyo euro 2020de 3-5-2dede aksayan bi adam izlediysen görmüşsündür yetenekli ama savruk kemik gibi alıp solbeke koyacağın bi adam değil kendisi

Buna mukabil böyle mevki karmaşası olan,3-5-2de bile tekleyen,4lü defansa bence uygun olmayan ve orda oynamak dahi istemeyen bi adamı 4lü defansın solbekine istemekte en hafif tabirle skandal
Bişey kanıtlamaya çalışmıyorum ben diyorum ki bu adamı 3'lünün solu diye nitelendirmek yanlış. Nasıl ki Leeds ile K.Makedonya'nın oyun planını kıyaslamak yanlışsa. Ben sadece bunları örnek olarak attım tabi ki diğer pozisyonlarda da oynadı. Dikkat et Ayling, Dallas gibi isimlerde çoklu pozisyonlara sahip. Bu Bielsa tekniğidir.
Mevki karmaşası Belhanda gibi isimlerde olur Alioski, Dallas gibi isimler jokerdir. Ben çok Leeds maçı izledim. City'i yendikleri, Liverpool'la dişe diş oynadıkları büyüklerden puan çıkardıkları maçlar... Öyle kanadını otoban yaptırdığı çok enderdir.

Stanciu kariyerinde 3-4 kez yuksek bedelle transfer yapmis biri. Bos 1 herif olmadigini dusunuyorum. Ayrica ihtiyacimiz olan tipte 1 herif gibi gorunuyor. Bence israrci olmalıyız, tabi kaziklanmadan.

Taylan ve aytac varken berkan+gedson gelmez
Berkan gelirse gedson yatar gibi duruyor
Ya da taylan’a teklif mi var acab

Daha eylule kadar cok var aceleye gerek ok psv elemis onemli degil
Hangi terim takimi lige iyi baslamis rezil bir ilk yari sonrasi yetismek icin yardiririz sonra 2.3 oluruz biter Terim oldugu surece ne iyi transfer nede tempolu bir takim izleriz bu sezonu pas gecelim
10 transfer gelsede gececigimizin garantisi yok.Bu takimlada yenilecegimizin garantisi yok ben ikna oldum Eylule kadar sabredebilriiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt