Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu stanciu videolardan izlediğim kadarıyla sneijder vari bombacı bir arkadaşa benziyor. uzaktan, frikikten fena golleri var. umarım alabiliriz

bunların kaç senedir beş kuruş geliri yok. nasıl irfana 11 buna 5 o kadar herkese 2 3 maaş verebiliyorlar?

LIMITLESS. Oradan buradan dolanıyorlar işte. Ali Koç gidince öğreniriz, neyin ne olduğunu. Gerçi bu kadar başarısız birisinin karşına aday bile çıkaramadılar. Bizde olsa değişmesi kesindi.

Berkan Kutlu nedir yahu? Aytaç alınmamış olsa tamam bunlar aynı segment oyuncu Taylan'da var. Bize artık Hamit Altıntop, Burak Yılmaz gibi döneminde seviye atlatan yerliler lazım yoksa aynısından 15 tane olması seviyemizi çok aşağı çeker.

Bu arada Berkan'ı beğenirim Salih Uçan'dan daha faydalı olacağından adım kadar eminim bir kere tempolu oyuncu.

Berkan Kutlu nedir yahu? Aytaç alınmamış olsa tamam bunlar aynı segment oyuncu Taylan'da var. Bize artık Hamit Altıntop, Burak Yılmaz gibi döneminde seviye atlatan yerliler lazım yoksa aynısından 15 tane olması seviyemizi çok aşağı çeker.

Bu arada Berkan'ı beğenirim Salih Uçan'dan daha faydalı olacağından adım kadar eminim bir kere tempolu oyuncu.
Kral görmedim sayıyorum bu postu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt