Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunların kaç senedir beş kuruş geliri yok. nasıl irfana 11 buna 5 o kadar herkese 2 3 maaş verebiliyorlar?Madem bizden haber yok, o zaman suyun karşı tarafı için;
Boupendza=5 milyon €+Ferdi+Bright(kira) deniliyor.
PSV'li Eren Zahavi: "Net olarak söylüyorum, Galatasaray'ı yeneceğiz."
4m + Ferdi(b) + İsmail Yüksek (k)
diyen de var.
ferdi hatayda oynamayı kabul ederse şaşırırım
napioyrsun yusuf abi yine mi fm oynuyorsun4m + Ferdi(b) + İsmail Yüksek (k)
diyen de var.
ferdi hatayda oynamayı kabul ederse şaşırırım
bunların kaç senedir beş kuruş geliri yok. nasıl irfana 11 buna 5 o kadar herkese 2 3 maaş verebiliyorlar?
bu stanciu videolardan izlediğim kadarıyla sneijder vari bombacı bir arkadaşa benziyor. uzaktan, frikikten fena golleri var. umarım alabiliriz
Kral görmedim sayıyorum bu postuBerkan Kutlu nedir yahu? Aytaç alınmamış olsa tamam bunlar aynı segment oyuncu Taylan'da var. Bize artık Hamit Altıntop, Burak Yılmaz gibi döneminde seviye atlatan yerliler lazım yoksa aynısından 15 tane olması seviyemizi çok aşağı çeker.
Bu arada Berkan'ı beğenirim Salih Uçan'dan daha faydalı olacağından adım kadar eminim bir kere tempolu oyuncu.
Güzel transfer,ellerinde patlayacagi konusunda 100 liraya iddiya girerim.Madem bizden haber yok, o zaman suyun karşı tarafı için;
Boupendza=5 milyon €+Ferdi+Bright(kira) deniliyor.
yok fener duyumcusundan gördümnapioyrsun yusuf abi yine mi fm oynuyorsun
Yabancı sınırı kalkarsa 500 bin Euro'ya satacak adam bulamayız.Alın şu Berkan Kutlu'yu be kardeşim ya
evet. fakir sneijder i havası var sanki kendisinde. tabi 2 videoyla belli olmaz kalitesi ama şutları ve frikiklerini çok beğendim.SNEIJDER MI
Kalite geldi sohbeteyok fener duyumcusundan gördüm
30dk fm oynamışlığım yoktur