Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gurrpegiye göre taylan-gedson-stanciu 3 lusu olacakmış orta sahada

Edit:gurrpegi olacakti
Taylan'ın orada olduğu hiç bir üçlü oyuna gerektiğinde sertlik koyamaz. Taylan'ın max seviyesi o pozisyona yedek olmak olmalıydı. Rumenin ne çıkacağı belli değil zaten. Mükemmel planlama.

Kaliteli maç ve futbolcuları izleyince bizim leşliğimiz kendiliğinden beliriyo zihinde

Kadromuzdan 10-15 kişi futbolu bırakmalı

Valla her istediğimiz topcuyu herkes başka bir nedenden dolayı istemiyor benim de kafam karıştı
ben izlediğim hollanda maçlarında beğendim ama kondisyonu iyi değildi 60.dklarda oyundan alındı zaten hep
bir de tembel bir topçu yürüyerek oynuyor çoğu zaman. daha iyisi gelmeyecekse gelsin tabi ama 31 yaş 2m üstü maaş 3 sene kontrat :crushed:

Ne oldu GürPeggy duyum mu saldı gece gece?
1626043020826.webp

ben izlediğim hollanda maçlarında beğendim ama kondisyonu iyi değildi 60.dklarda oyundan alındı zaten hep
bir de tembel bir topçu yürüyerek oynuyor çoğu zaman. daha iyisi gelmeyecekse gelsin tabi ama 31 yaş 2m üstü maaş 3 sene kontrat :crushed:
Mariano da yaşlıydı sonuçta
Gelirse onun kadar faydalı olur umarım

Aanholt ilk sene iyi oynar ikinci sene yavaştan düşüşe geçer üçüncü sene göndermek isteriz fakat maaşı yüzünden elde kalır. O sebeple 2 yıllık kontrat yeterlidir.

"İDMAN YAPMASI DAHA DOĞRU OLMAZ MIYDI?"
osman_senher_bu_c4de1_v.webp

Şu anda ise boşta... Talibi var mı, yok mu bilmiyorum. Galatasaray, Florya’da yeni sezon için çalışmalarına başladı. Diagne de madem sarı-kırmızılı kulübün sözleşmeli futbolcusu, arkadaşlarıyla idman yapması daha doğru olmaz mıydı?

13 milyon euroya aldığın bir oyuncuyu ‘kendine kulüp bul diye ortalarda bırakmak’ Galatasaray için büyük zarar değil mi?

Böyle boşta dolaşan bir futbolcuya hangi kulüp bonservis öder ya da kiralar? Burada zarar gören sadece kulüp. Diagne parasını oynasa da oynamasa da alacak. Bu sistemin sarı-kırmızılı takımda değişmesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt