- 13 Ekim 2014
- 109.835
- 59.168
- 4.708
sag kanat haberi yok. babel sola kerem saga da olabilir no probher kadroda feghouliyi yazman gozumden kacmadi degil sevgili musap gectimiz sezon fatih ozturk bile daha faydali idi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sag kanat haberi yok. babel sola kerem saga da olabilir no probher kadroda feghouliyi yazman gozumden kacmadi degil sevgili musap gectimiz sezon fatih ozturk bile daha faydali idi
belli olmaz. igne herif formunu bulsa yine keskefeg geçen seneki gibi sub takılır
11 çıkacağını sanmıyorum
sen niye böyle realiteden uzak yorumlar yapar oldun ula izledik herifi işte 20dklik kondisyonu yok :dbelli olmaz. igne herif formunu bulsa yine keske
Keremi saga , Barisi sola koyarim.sag kanat haberi yok. babel sola kerem saga da olabilir no prob
En sevdiğin meyve nedirvan aanholt yatmaya gelir
saracchi daha iyi
Terim demeç mi verdi diyorsunuz...
Kpasa karsi iyidi lasen niye böyle realiteden uzak yorumlar yapar oldun ula izledik herifi işte 20dklik kondisyonu yok :d
Babel daha olasiKeremi saga , Barisi sola koyarim.
boylece yerli sayisinda tamamlamis olmus oluruz.
turnuvada izledim top ayağındayken beğendim ama top rakipteyken "lazy" topçu resmenSen bize sor topçuyu reis
Pusulan hep biz olalım
Biz ki topçu hakkında fikrimiz yoksa skilsten bişeyler sallamak yerine gidip full maçına bakıp öyle yanıt veren adamlarız
yok yaw umudu kesin heriften. kasımpaşının u19una karşı bile yetmedi nefesiBabel daha olasi
Kolay değil almak uçuk bedeller istiyorlarMadem Okan Kocuk gitti kaleci alacağız, İrfan Can Eğribayat yoklayalım. Hem sınırda rahatlıkla kullanırız hem de 35 yaşında Muslera'nın artık yavaştan yerini doldurmamız gerek.